Kişilik & Karakter Önemli kararlar alırken başkalarından destek alır mısınız? greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa her şeye kendim karar verip uygularım mı dersiniz? Önemli kararlar alırken başkalarından destek alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Etrafımda güvendiğim birkaç insan var. Onlara danışırım, hepsini dinlerim. Sonucunda yine kendi süzgecimden geçirir öyle karar veririm. Ne kulak vermemezlik yaparım ne de körü körüne çevremdekileri dinlerim. 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alırım 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kararı kendim veriyorum ama fikir alırken onay ihtiyacı da hissediyorum. 0 0 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet alirim ben cok kararsiz biriyim cok kişiye sorarim 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. biraz destek alırım 0 0 Yorumla