Ben bir Kere bir şey dediysem geri dönmem ister adı inat olsun ister başka bir şey 😇

Ben bir Kere bir şey dediysem geri dönmem ister adı inat olsun ister başka bir şey 😇
Kararlarımdan yüksek verim almak için ne gerekiyorsa yaparım. Gerektiğinde karar bile değiştirip daha iyi bir kararda kararlılıkla ilerlerim. İnatçı ve gururlu olmak iyidir, ama esnek ve akılcı olmak daha iyidir ✔️
ben çok inatçı biriyim birini sildiysem geri kabul etmem kesinlikle. burcuma göre kararsız bir insanım ama bu sadece bir şey alırken oluyor ama onun haricinde birisi beni sinirlendircek bir şey yaparsa kararımı veririm ve dönüşü olmaz
Ben inatçılığımla tanınırım genelde😅 aldığım karardan eminsem hayatta dönmem
Öyle tanıdık o zaman 😇
Teşekkürler🌸😌
Her zaman efenim😇
komple arkasindayim, bazen uygulamadigim da oluyor sirf su vicdan istee
İyi insanlar için dünya çok zor bir yer
🥺🥺
Cevap
6Cevap
Duygularımla aldığım kararlar değişir zihnime aldığım her kararın arkasında dururum
Konu aşk olunca aldığın kararların arkasında duramıyorsun. Diğer tüm konularda inadım tutar.
Ben de bir şeye hayır dediysem o hayır olarak kalır.
Ben her şekilde arkasındayım
Bazılarında evet bazilarinda hayir
Aldığım kararların sonuna kadar her zaman arkasındayım. Çünkü o kararı ben verdim. Doğruda olsa yanlış da
Kolay kolay söz vermem ama söz verirsem tutmak zorunda kalırım. Çok şükür şimdiye kadar söz veripte tutmadığım olmadı
Bir keresinde aileme gıcık gidip istediğim yemek pisene kadar yemek yemeyeceğim dedim annem de çok inattır ben pişirdiysem onu yiyeceksin yapmıyorum demişti 3 gün ağzıma lokma koymamistim 4. Gün tansiyondan bayıldım shjakdjskkfk
Emin isem netimdir lakin hâla anlamsızca duygular ile kapışıyorsam aptal olabilirim bu da beni jdjd kendime karşı kötü hisettirir
Ben bir karar aldıysam asla geri dönmem. Ben o zaman gemileri yakmış olurum
Teşekkürler...
Düşüncelerim aşırı değişken olduğu için kararlarimda değişiyor
Hayatta geri dönmem. O şey hayır dedimmi kimse beni artık döndüremez
Aklımla aldığım kararların arkasında dururum kalbe bir şey diyemem
Ciddi bir karar alıyorsam sonuna kadar arkasında olurum
Konusuna göre değişir ama eğer aldığım karar benim için doğruysa Kıvanç Tatlıtuğ gelse dönmem
İnatçıyım ben, birde aldığım karardan geri dönmeye gururum el vermiyor. 🙂
Sildim mi bidaha geri dönüşü olmuyo. Kesinlikle arkasındayım.
Sonuna kadar arkasındayım
Erkek adam karar alır ve kararından dönmez
Kendime bile şüpheliyim 😂
Kendime bu konusa hiç inanmıyorum ya djdj
Karara göre değişkenlik gösterebilir.
Dünya tersine dönse dönmem
Ciddi ise sonuna kadar
Sonuna kadar arkasındayım
Kararlarm değişkenlik gösteriyor
bir karar aldiysam sonuna kadar arkasindaym
Aldığım kararın sonuna kadar arkasında dururum.
Hiç belli olmuyor. Gidişata bağlı
Tamamen arkasındayım.
Ne olduğuna bağlı
Hiç durmam 😀😀
Hep iyi ki de aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?