İletişim sıkıntısı güven sıkıntısı her şey var 5 yıldır depresyonda çirkince bir şey
Hiç mi şansı yoktur ya
Hiç mi şansı yoktur ya
Hedefleri olursa hayatı bambaşka şekilde evrilebilir.
Mesela, zayıflamak gibi, psikolojisini düzeltme yönlü adımlar atmak gibi, kendini anlamaya ve çözmeye çalışmak gibi.
Ama sadece yiyip, içip yatakta uzanıp, yatıp, kalkarsa vücut ve beyin elbetteki ona kötü davranır.
Param yok psikologa gidemem ve ailem sebebiyle psikolojim bozuk 27 yaşındayım çalışmıyorum aile yanımda yaşıyorum ailem beni istemiyor gitsen de kurtulsak diyor hangi işe girsem 2 aydan fazla çalışamıyorum param olmadığı için akbil bile basamıyorum n bu psikolojiyi nasil düzeltem
Bu ülkede çoğu gencin yaşadığı problemleri yaşıyorsun, kendi önüne duvarlar örme. Çalışamıyorum deme, çalışacaksın bunun çözümü bu. Evde yattığında biliyorsun ki ailen bile seni sevmiyormuş gibi davranacak. Bu sana özel bir şey değil. Bir noktada ebeveynler çocuklarını yuvadan atar ki bu kısa zaman diliminde kötü görünse de uzun vadede çok iyi yapmışlar diyeceksin. Çünkü zaman durmuyor ilerliyor. İsteseler de istemeseler de onlar sana bakacak, ki emin ol istiyorlar ama senin bir adım atıp ilerlemeni istedikleri için sana ters davranıyorlar. İş bul ve çalış. Senin sorunun bu. Parasız kaldığın her dakika psikolojik olarak daha da çökeceksin.
Bu belki klişe ama çirkin kadın yok bakımsız kadın var. Kadın öncelikle başkası nasıl görüyor değil ben kendimi nasıl görüyorum? Mutlu muyum? Gibi sorularla kendine yaklaşmalı. Öncelikle terapi alacak uzman eşliğinde daha sonra olumlama özelliklerini kazandıkça bedenine de iyi bakmaya başlayacak kendisi icin en ideal görünüme kavusacak yine baskası icin değil ama. Kisi kendisi hangi bedende mutluysa gerçeği onun icin kendi mutluluğudur.🌺
Cevap
7Cevap
Once kendine iyi gelsin bıraksın millete nasil güzel geldiğini cabalasin ugrassin depresyondayim diye iyice salmasin biraz uğraşsın
Sorunun kendinde olduğunu bildiğin halde çözüm üretmiyosan ağlayıp zırlamaya gerek yok. Boğazını tut zayıfla bakımlı ol. Herşeyin düzelir
Düzeltemiyorum depresyondan çıkamadım 5 yıldır kendimi yemek ile avutmaya başladım ve bu durumu çözemiyorum
Herkes sevilir onuda sevdi olur elbet çirkin düşnme kendini.
Vardır. Çünkü sen kendini oyle görüyorsun. Oysaki ben cok aşırı şişman kadınlardan hoşlanıyorum. Sohbet etmek bir seyler paylaşmak hoşuma gidiyo.
Kendini keşfet bunu sosyal ve en ucuz yapma yolu bisikletten geçer
Allah herkesi bi şekilde sınava tabi tutuyor
Şişman kadın diyince düştüm en sevdiğimdir
Fiziğine bağlı görmeden bisey diyemem neslihan
Çirkin derken neye göre kime göre çirkin
Bende çok ön planda olan kadınlardan hoslanmam mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?