Ben birilerine dostum dediysem öyledir asla konuşmam , konuşturmam.
biz tost değiliz dost severiz.
Ben birilerine dostum dediysem öyledir asla konuşmam , konuşturmam.
biz tost değiliz dost severiz.
Hayır tabi ki de konuşmam.. zaten bir kişi dostumsa arkasından iyi konuşurum onu överim sadece.. ama aramız bozulduysa da eğer bana çok büyük bir kötülük yapmadığı sürece bir daha o kişinin sözünü etmem.
Ne konuşurum ne konuştururum
Doğru duvar yıkılmamakta kararlı
Teşekkür ederim cano ✨
Rica ederimm 🌸
Hayır asla dost değil normal bir insanın arkasından bile konuşmam. Arkadan konuşmak acizlik ve korkaklıktan kaynaklanıyor bence ya yüze karşı konuşulmalı ya da hiç konuşulmamalı.
Dost dediğim insanın arkasından “kötü” konuşmayacağım kesin. Kötü konuşmak isteyenin ağzını tıkayacağım da.
Teşekkür ederim güzelim 🌺
Cevap
19Cevap
Genel olarak kimsenin arkasından konuşmuyorum. Kimsenin yüzüne de konuşmuyorum. Kimse ile konuşmuyorum 😃
Yapay zeka olabilir bu arkadaş :D
Tövbe estağpisipisi vallahi değilim dört kere robot değilim tıkladım aha dayıya sor 😂😂
Konuşmam. Konuşmasında müsade etmem kimsenin. Zaten öyle aman aman dostum da yoktur.
'Dost.' dediğim kişinin arkasından konuşmam, fakat bana 'Dost' gibi yaklaşıp arkamdan konuşursa dostum değil düşmanın olur.
Arkasından konuşsam bile iyi konuşurum anca 😂
Ve arkasından konuşturmam.
Aramızdaki dostluk bitse bile konuşmam ama dost görünen tıstıslar için aynı şeyi söyleyemem.
Kimsenin arkasından konuşmuyorum. Aksine direkt yüzlerine söyledim için çok egolu gibi görünüyorum.
Dost dediklerimin arkasindan konuşmam gerçi kimse beni ilgilendirmez kim ne yapıyorsa kendine yapar...
Yüzlerine söylemediğimi arkalarından konuşmam.
Dost diyebileceğim insanın arkasından konuşmak isteseydim dost kategorisine dahil etmezdim
Dost dediğim kişilerine yüzüne karşı konuşurum arkasından niye konuşayım ki
Dost dediğin kişinin arkasından kime konuşur insan :) Yani o 3. Kisi kim dost küp mu :)))
Arkadan konuşmayı değil, yüzüne karşı söylemeyi tercih ediyorum.
Düşmanımın bile arkasından konuşmam yerin kulağı vardır derler.
Kimsenin arkasından konuşmayı sevmiyorum ya 😊
Dostumsa kimse laf edemez vala
Kimsenin arkasından konuşmam
Konuşmam. Konuşturmam.
Konuşmam , konuşturmam
Konuşursam yüzüne direkt konuşurum
konuşmam neden konuşayım ki
Genelde bunu yapmam
Hayır konuşmam
Evet tabii ki
Herkes konuşur
Bende tost yapmayı severim