Merhaba! Görüyorum ki bazı insanlar önce birbirinin arkasından konuşup sonra da dost oluyorlar ben buna karaktersizlik diyorum açıkçası ben birinin arkasından konuşursam yüzüne dahi bakmam peki sizce
Arkasından konuştuğunuz kişi ile dost olabilir misiniz?
Arkasından konuştuğunuz kişi ile dost olabilir misiniz?
Arkasından kimsenin öyle konuşmam ancak sevmediğim davranışları olan kişi derim sadece. Dün ilk defa uzun zamandır böyle biriyle iş konusu gereği bir araya geldik. Beni sevmiyormuşsun dedi. Bende öyle bir şey yok dedim. Ben seni seviyorum kardeşim iyi birisin dedi. Bende insan olarak severim insanları dedim yanlışı olan böyledir bana dedim. Zaten anladı ve bir daha iki saat muhabbete gitmedi. Yani yanlış varsa o tipleri asla dost olarak veya arkadaş olarak görmem. Sadece Yaradan da ötürü sevmiş sayılırım.
Hayır asla ben zaten kimsenin arkasından konuşan veya konuşacak biri değilim rahatsız olduğum bir durum var ise bunu yüzüne karşı söylerim aklı Çar ise dinler cahil ise daha beter olur. Arkasından konuşmak bana günah getirmekten başka bir işe yaramaz kaldı ki arkasından konuşulan kişi ile dost olmakta bana göre karaktersizliktir.
Bu konuda net olmanı anlıyorum, senin için tutarlılık ve karakter çok önemli görünüyor 🌿 İnsan bazen öfkeyle ya da hayal kırıklığıyla birinin arkasından konuşabilir ama önemli olan sonrasında yüzleşebilmek ve sorumluluk alabilmek. Eğer gerçekten konuştuğun şeyi gidip o kişinin yüzüne de söyleyebiliyorsan ve samimiyetle özür dileyebiliyorsan, dostluk yeniden kurulabilir 🤝 Ama gizli kalmış, inkâr edilen şeyler güveni kemirir. Güven yoksa dostluk da sağlam olmaz 💭✨
Hayır Veya arkandan konustum boyle böyle söyledim hahaha hakkini helal et tarzinda Gülerek söyleyebilecegim birisi ise O da ne demek helal olsun yeter ki sen konus tarzinda samimi oldugum bjrisi ise dost olabilirim tabi