Kişilik & Karakter Arkadaşlarınızla böyle konuşur musunuz? SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarınızla şekerim bebeğim kilodunu çekerimli konuşur musunuz? Arkadaşlarınızla böyle konuşur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşkım bebeğim falan erkek arkadaşıma bile demedim kız arkadaş bi köşede dursun 😂😂 0 4 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Ben mix Yorumla Gzz00 +1 yıl Karıştır sen seçim yapma Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl 🙂 oki Yorumla Gzz00 +1 yıl Honki ponki 😂 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Az önce okuduklarım şaka miydi 😶. Erkeklerin böyle konuştuğunu bilmiyordum hiç normal değil😂 0 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. hayır bu konuşma arkadaşça konuşulacak türden değil 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Nu nasil arkadaslik iliskisi bildigin masaya meze olmussun askim 😂 0 0 Yorumla
uykusuzbirkedii Takip Et Xper 3 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Karşı cinsle bile konuşmam. Hiç tarzım değil. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır pek konuşmayız. 0 0 Yorumla
GAYGünƖükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kuzen ile konuşuyoruz öyle canım öpücük falan ama o hetero :D erkekler samimiyet oldu mu bu tarz muhabbet yapıyor garip 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hayır canım falan. Onlar bana edoş da der 0 2 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bende olsam edoş derdim. Eda yavan kalıyor Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl bunlar bizim yanimizda hafifin hafifi 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Sizde nasil. Tiyo ver 😂😂😂😂 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gerçek arkadaşlık işte budur😂 0 0 Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. evett :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşkım bebeğim falan erkek arkadaşıma bile demedim kız arkadaş bi köşede dursun 😂😂
Ben mix
Karıştır sen seçim yapma
🙂 oki
Honki ponki 😂
Az önce okuduklarım şaka miydi 😶. Erkeklerin böyle konuştuğunu bilmiyordum hiç normal değil😂
hayır bu konuşma arkadaşça konuşulacak türden değil
Nu nasil arkadaslik iliskisi bildigin masaya meze olmussun askim 😂
Karşı cinsle bile konuşmam. Hiç tarzım değil.
Hayır pek konuşmayız.
Kuzen ile konuşuyoruz öyle canım öpücük falan ama o hetero :D erkekler samimiyet oldu mu bu tarz muhabbet yapıyor garip
Hayır canım falan. Onlar bana edoş da der
Bende olsam edoş derdim. Eda yavan kalıyor
🤣
bunlar bizim yanimizda hafifin hafifi
Sizde nasil. Tiyo ver 😂😂😂😂
Gerçek arkadaşlık işte budur😂
evett :D