Hayatımda gördüğüm en ezik kadın erkeğin sözünden çıkmayan kadındır ne dersiniz?

Hayatımda ömrümde gördüğüm en azik kadın kocasının her dediğini yapan yemek yapan bulaşık yıkayan temizlik yapan kadındır acizdir erkekler olmadan yaşayamaz illa onu koruyan bir kahramana ihtiyaci vardır sürekli erkeklerle gezer erkekler olmadan başarılı olamaz güçsüzdür sadece erkek arkadaş çevresi vardır çünkü kendini korumaya çalışır sürekli erkeklerin arkasına saklanır bütün kızların erkeklerden hoşlandığını sanır kafası ezik çünkü akşama kocama ne yapsam ütüsünü yapsam gözüne girsem n'olacak erkek adam degolmi yapar diyen asalaklar bir şey deyimmi bu dünyadaki hiç bir kadinin erkek düşkünü kızla işi olmaz herkes bütün kızlar erkekleri sevmez erkeklerle takılmak zorunda değildir sürekli ezik yemin ederim erkekler için kilimi kipirdatmam ne iş yaparım ne temizlik ne yemek ben kendime zor bakıyorum erkeksiz ev en güzel ev ne dert var ne taşa onu yap bunu yap diyen yok yemin ederim erkeksizlige alistinmi o kadar huzur geliyor ki insana hiç bir anlamda erkeğe ihtiyacım yok toplumda erkekler de yaşıyor diye muhattap olmak zorunda kalıyorum mecbur olmasam selam dahi vermem erkeğin aşırı gevsegiyle kadının erkek yalakası olanı hiç sevmem sanki bütün kadınlar erkeklere yanıp ölüp bitiyor gibi davranıyorlar keşke hepsini alsanizda gitseniz bizde rahat etsek hepsi sizin olsada banane lan ben ne yıkayacam erkeğin kilodunu donunu yemeğini yapacam kalksın uşak tutsun kendine asla evlenmem çocuk yapmam erkek istemem başıma bela almam rahat edecem ben bana kimse onu yap bunu yapma diyemez ben özgürlüğümü erkeklere veremem istediğim saatte gezerim istediğim saatte eve gelirim oh ne hayatı tek kişilik yaşamak mükemmel ayrı evde yaşıyorum ailemden uzaktayım erkek arkadaşım sıfır erkek çevrem hiç yok olmayacakda kafam rahat ye iç sic yat oh ne dünya varmış kız arkadaşlarımla yiyip içip geziyoruz
Hayatımda gördüğüm en ezik kadın erkeğin sözünden çıkmayan kadındır ne dersiniz?