Süreyya hanım kadar değişim olmasa da belki bir miktar dış görünüşüne önem verir çoğu kişi😁😁

Süreyya hanım kadar değişim olmasa da belki bir miktar dış görünüşüne önem verir çoğu kişi😁😁
Ben sevdiğim kadında dış görünüşe bakmam.. her zaman karakterine sevgisine ve kalbine bakarım.. ama günümüzde insanların çoğu dışa aşık olur zaten dış görünüşü beğenmediklerinin içine bakmazlar
Doğruyu söylemek gerekirse samimi ve gerçekçi bir yorum yapacağım birçok insan bu konuda gerçekçi yorumunu esirgiyor ya toplum tarafından tepki almaktan korkuyor, ya da içindeki gerçek niyetini gizleyerek kendini mükemmel göstermeye çalışıyor.
Ancak şunu net bir şekilde söylemek isterim ki birisiyle birlikte olmak için önce insan o kişinin güzelliğine bakar kadın da güzelliğe bakılır erkekte yakışıklı olup olmadığına bakılır, daha sonra o insanla iletişim kurmaya başlayıp sohbet ettikçe kafa yapısını uyuştuğunu o insana eğlenceli geldiğini iyi geldiğini hisseder ve gerisini getirir istiyorsa, Ancak şimdi çok çirkin yüzüne bakılmayacak aşırı kilolu ya da nasıl söyleyeyim fiziki görünümü kötü olan birisine kimse ilk görüşte Ben bunun karakterini sevdim diyerek hayatını almıyor, herkesin ilk isteği dış görünüş ve güzellik kimse kendini kandırmasın. O zaman niye televizyonlarda dizilerde filmlerde mükemmel mükemmel kadınlar kullanılıyor niye insanların ilgisini çekiyor her şey ilk önce fiziki güzellikle başlıyor.
Mesela ben şunu da saçma buluyorum yorum yapıyorlar ya işte engelli olmak sorun değil kalpte engel olmasın Ben engelli birisiyle evlenirim,, evlenemezsin sen sağlıklı birisin engelli bir adamın yükünü almazsın yanında gezdirmek istemezsin, senin yapabileceğin şeyleri belki o yapamayacak bunu göze almazsın yani, O yüzden insanlar hiçbir şekilde samimiyi davranmıyorlar benim için de dış görünüş önemlidir daha sonra da karakteri iletişim şeklimiz uyuşuyorsa gerisi gelir ama fiziği güzel diyerek de anlaşamadığım bir insana hayatımda tutmam ama ilk görünüm fiziki görünüm çok önemlidir bu konuda net bir şekilde yorum yapmak istedim.
Dış görünüş önemli değil diyen insanlar bana samimi gelmiyor, benim içinde çok aşırı önem arzetmesede bir nebze önemlidir dış görünüş.
Herkes tipe bakar bu net bir gerçek biri ile konuştuğunda bile fotoğraf istersin karşındaki kişinin hoşuna gidip gitmeyeceğini bilmek istersin dış görünüşü çirkin olan kimse popüler olamaz hep bir çaba gösterir, dedikleri söyledikleri daha az saygı görür ve ortamda pek takılmaz ona ve özgüven eksikliği olur, ise alinirken bile dis gorunuse bakilir, ayni ozelliklere sahip iki adaydan daha guzeli tercih edilir.
insanoglundaki estetik meraki dis gorunusu kotu olani gormezden gelmeye iter. ilk görüşte next yaratmak için düzgün olması önemli bir etkendir dış görünüş şimdi gelip yok zekâ güzellemeleri yapacaklar onlarda haklı ama her şey içimizde geyiğine hiç girmeyin, dış güzellik önemlidir bu apaçık
Cevap
9Cevap
Elbette ki fazlasıyla önem veriyorum. Bu nedenle kişisel bakımıma özen gösteriyorum. Kendime yakıştırdığım kıyafetleri giymeyi tercih ediyorum. Aynı şekilde makyajımı da buna göre belirliyorum. Genel olarak da beğeniliyor.
Kaportayi nekadar yenilersen yenile içindeki motor aynı
Motor demeyelim insan😌
Doğruda ne yaparsan yap işte içindeki organların şaftı kaymış yani yüzünü 18 lik yapsanda içi geçmiş bu karının karpuz gibi
Dış görünüşe herkesin baktığı kadar bakılır ama akıl önemli herkezde o olmazsa güzel olsada birseye yaramıyor
O kadar kafama takmıyorum ama birini sevince takasım geliyo oda beni beğensin istiyorum ama her zaman önem veririm bakımsız olduğumu düşünmüyorum.
Temiz ve bakımlı olmaya özen gösteriyorum. Kapalı olduğum için uygun şekilde giyinmeye çalışıyorum.
Dış görünüş önemlidir, insan her baktığında içi hoş olmalı.
Kendime özen göstermeyi seviyorum diyelim daha çok..
Aman allahım kadın cenıpır lopez olmuş. Dış görünüşüme elimden geldiği kadar önem vermeye çalışıyorum.
Yani yanınada yakısmali dimi
Normal klasik bakımımı her zaman yaparım.
Dış görünüş demiyelimde bakım önemli
Iste göründüğü üzere guzel olmaya çalışıyorum
Çirkinim ben, önem versem de kurtarmaz.
Azda olsa önemli
Süreyya Hanım gayet güzel kadın oysaki
Her kadın bakınca bence güzelleşebiliyor mesele burada pek bir değisim olmaması o videoyu youtube da izle anlarsın olayı😅😅😅
Aslında Süreyya Hanımın değişimi saçını açıp makyaj yapması değil mi, bide o videoyu nasıl bulabilirim
https://youtu.be/nByUXwCXWy0?si=V-Sb5iQr8AfYGy1C
Ahahah zaten😅😅 baska birsey yapılmamış ama videoda tepkiler efsane
Tepkiler normal aslında ya o zamanlar her şey sade ve doğaldı. Ne aşırı makyaj ne aşırı estetik vardı. 🙂 saçı açıp iki ruj sürünce değişiyordu insan insanlara göre
Orası öyle tabi simdi komik geliyor ama o zaman tepkiler normaldi☺️☺️
Gerektiği kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?