Çok da önemli değil benim için. olgun ruhlu, yeri gelince o tavrını benimle kolay bir şekilde ekarte edebilecek kadar da çocuk ruhlu olsun isterim. Baktığımda güven ve huzur veren sıcacık bir yuva izlenimi versin. Bu saydıklarım görünüşten daha önemli benim için. Tavırlar insanı güzelleştirir aslında, tabi bakımlı bir erkek olması da şart.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok umrumda değil ama az da olsa önemli ya
Çok da önemli değil benim için. olgun ruhlu, yeri gelince o tavrını benimle kolay bir şekilde ekarte edebilecek kadar da çocuk ruhlu olsun isterim. Baktığımda güven ve huzur veren sıcacık bir yuva izlenimi versin. Bu saydıklarım görünüşten daha önemli benim için. Tavırlar insanı güzelleştirir aslında, tabi bakımlı bir erkek olması da şart.
Umrumda olsaydı güzel kızları reddetmezdim benim için karakter her zaman önde ☺️
Bak sen ya demek güzel kızlar elendi sende 🤭🤭☺
ilk etapta başka neye önem vereceğiz? önce görünüştür, sonra karakter davranışlar edep ahlak vs varsa tadından yenmez. yoksa, tipin de bi önemi kalmaz
Dışı janti ama içinden katil çıkan çok insan gördük. Onun için kalbi güzel olan insanları hayatınıza alın.
Ben dış görünüşe önem vermiyorum karakter önemli benim için
Ben görünüşe bakarım. Caesar'ımı gördükten sonra standartlar epey yükseldi
Azda olsa önemlidir
Olması gerektiği kadar
Azda olsa önemli benim için
gram önem vermiyorum.
Pasaklı ve tembel demeyeceğim kadar.
50% onem veririm ve karakter
Önemli bence 😬😬
pek değil
Orta derecede
Daha az.