Genel bir soru sormak istiyorum. Bugün arkadaş ortamında konusu geçti bunun. Ben de sormak istiyorum size. 🤗
Dış görünüşe ne kadar önem veriyorsunuz? Bir insanı tanımak icin dış görünüşüne göre yargılar mısınız? Cevapları bekliyorum.🫣
Genel bir soru sormak istiyorum. Bugün arkadaş ortamında konusu geçti bunun. Ben de sormak istiyorum size. 🤗
Dış görünüşe ne kadar önem veriyorsunuz? Bir insanı tanımak icin dış görünüşüne göre yargılar mısınız? Cevapları bekliyorum.🫣
Ben şahsen önem veririm şimdi önem vermiyorum desem olmaz. Dış görünüşte çok önemli bence. Ama dış görünüşün önemli olduğu kadar karakterde bence çok önemli. Dış görünüşte çok önemli bence karakterde çok önemli diye düşünüyorum ben. Her ikisinede önem veririm ben.
Şimdi şu konuda samimi bir şekilde yorum yapmam gerekirken ben dış görünüşü önem vermem benim için sadece karakter önemli diyen insanların, Bence %40'ı doğru söylüyor %60 yalan söylüyor..
Çünkü her şeyden önce insanlar ilk önce dış görünüşten mi konuşmalarını etkilenir yani ben sadece bir insanın karakteri ile seviyorum diyerek kimse birisini sevmez. Öncelikli olarak güzellik ya da yakışıklı olması daha sonra da tanıdıkça kariyerinin güzeli olması karakterinin güzel olması insanın dikkatini çeker yani ilk önce dış görünüş gelir. Ne yazık ki bu böyledir ama insanlar diğer insanlardan tepki almamak için bunu açık bir şekilde söyleyemez.
Mesela engelli birisiyle birlikte olmayı çoğu insan istemez özellikle sağlıklı bireyler ama toplumda tepki görmemek için ayrıcalık yapıyorsun denmemesi için her zaman Uzak durmayı tercih ederim ve bu konuda sessiz kalır ama birçok insan tercih etmez
Çok haklısın. Kırmamak icin ya da tepki almamak icin gercek düşüncelerini söylemiyorlar.
Açıkçası benim icin 2. planda. Yakısıklı olup karakteri kötü olmasındansa çirkin olup karakterinin güzel olmasını tercih ederim. Fakat tam tersi de olabilir. Önyargısız tanımak önemli
Fakat herkesin bir güzellik oranı vardır. Güzel insanın nasıl az, orta, çok güzeli varsa. Çirkinin de az, orta, çok seviyesi var. Çok olmadığı sürece sıkıntı yok😅😅
Ama ilk öncelikle Bir insan beğendiği bir insanım dış görünüşüne bakar gözlerine bakar fikirlerine bakar gülüşüne bakar, ondan sonra o insan tanıdıkça senin için uygun insan olup olmadığına karar verirsin. Mesela ben zamanında öyle bir insan tanıdım ki çok hoşuma gitti çok beğendim ama daha sonradan o insanı tanıdıkça bana uygun bir insan olmadığını anladım ve o güzellik ya da fiziki görünüm bende ikinci planı aldı ondan sonra da baktım olmayacak bir şey oldu. O yüzden ilk önce fiziki güzellik yüz güzelliği daha sonrasında karakter ve kalp güzelliği, yani insanların çoğu yalan söylüyor kalbi güzel olsun karakteri güzel olsun hadi orada o zaman niye para sahibi olan insanların yanında manken gibi kadınlar geziyor
Ben ben mesela doğal güzellik seviyorum ölü boyu gibi olanlardan bahsetmiyorum Tamam hafif makyaj yapar ama kendi güzelliğin de vardır güldüğü zaman insanın kalbinde güzellikler açan da vardır
İşte dediğin şey yüzünden diyorum yine de ne olursa olsun şans vereceksin. Her iki tarafa da. Çirkin ya da güzel. Bunlarda bir tecrübe oluyor insan icin
ya da bir ders.
Ne yapalım bize hiç şans veren olmadı 🤣 Ali cabbar şarkısı benim durumumda olanlara gelsin
Erkeklerin coğu artık doğal güzel sevmiyor bence :)
Bunun yorumunu sana bilhare yapacağım. Çoğunluğu öyle evet ama ben doğal güzelliği olan bir kızı çok sevdim ama öyle makyajla falan bir şey olmadı. Millet boya gibi gezerken Instagram'da orasının burasının fotoğrafını atarken O çok sade bir güzel biriydi hala da öyle
Teşekkür ederim
Kimse buna önemsiz diyemez ama bir mükemmellik beklentisi yok benim için önemli olan bu bence. Kusur aramaya kalkarsan çok kusur bulursun aşırı yakışıklı olması da yetmez bazen, çok şey bilip görünüşünün iyi olmaması da.
Katılıyorum👏
Cevap
7Cevap
Dışını beğenmediğin kimsenin içini merak etmiyosun. Kimse kimseyi kandırmasın.
Benim icin gecerli değil bu.🙄 Allah affetsin cok kötü olmadığı sürece şans veririm herhalde
Geç o ayakları :)
Önemli ama 1. planda değil
Önemli diyelim konu kapansın.
Ben çirkin erkek seviyorum😅 yakısıklı olup kalbi kötü olmmaktansa çirkin olsun ama kalbi güzel olsun deme taraftarıyım.
Çok konustum susuyorum tamam😂
ilk etki için oldukça veriyorum
bir şekilde bir çekim hissetmek lazım
karşıdakini tanımıyorsak ilk etkiyi dış görünüş veriyor
Vermiyorum diyen yalan söyler yani gözümüze gönlümüze hitap edecek biri olsun 🙏
Dikkat ederüm ama içini yeller götürünce o yakışıklılık gözümde çöp gibi bir şey oluyor
Dış görünüşe önem veriyorum dış görünüş ile başlar her şey
Önce tip etkiler ardından karakteri merak edilir
O kişi ağzını açana kadar
Yeteri kadar önem veriyorum
Yargılarım elimde değil
Dış görünüş önemli
Pek önem vermem
Yasin guzelmia
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?