Eşimin Instagram'da hiçbir fotoğrafı olmamasına rağmen bir kadın takibe almış eşim etmiyo ama o kadın neden ediyor ve face açmış ben aradım bulamadım başka telden gördüm şok oldum hoşuma gitmedi bu durum 🥺
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanırım gizli bir ilişki yaşıyor üzgünüm ama gerçek bu
Fazla takılma derim evli olmak onu zincire vuracağın anlamına gelmiyor herkes cani istediği gibi takılıyor sende öyle yap
Zincire vuran yok beni rahatsız eden bir şey yapmicak
Bence de haklısın eşin gizli saklısı olmaz birbirinden
Bu kadar büyütmek biraz rahatsızlık seviyesinde sanki, kendi iç dünyanıza ve kendinize odaklanın derim.
Haberin yokken hesap açması şüphelenmen için yeterli bi sebep bence
🥺
İnstegram Bi bende yok ne dir buya
Kuruntu değil
Sanmam
Madem öyle neden gizli face aciyo diğerine bende giriyordum bu yüzden bence ben gormeyim diye instada kadın eklemiş
Soru başlığına göre cevap verdim. Kuruntu yaptığını sanmıyorum diyorum.
Yani aldatiliyomuyum 😮
Kadının profilinde evli yazıyor
O kadarını bilemem. Kuruntu değil bence diyorum çünkü yıllardır kocanı tanıyan sensin ve böyle içine kurt düşüyorsa muhtemelen boş kuruntu değildir diyorum.
Bana da öyle geliyor ikinci face ne diye açıldı ama burnundan getirmezsem
Hemen gaza gelme. Böyle şeylerde kesin yargıya varman için bunlardan daha fazlasına ihtiyacın var. Belki hiç düşündüğün gibi değildir bu ihtimal de var. Bilmeden bişey diyemem soruda detay yok az bir bilgi var. Adamın günahına girmeyelim şimdi sen hemen gaza geliyorsun kendine gel.
Yok bence gaza gelmiyorum benim genelde hissettiğim çıkıyor eğer gixli face görmeseydim bunu düşünmezdim beni engellemiş gibi aratiyorum bulunmuyor hiç bilmediği birini neden eklesin elin kadınları eskisi kadar benle uzun konuşmuyor artık ilgisizlesti 😭
Evli erkeklerin çoğu zamanla ilgisizleşiyor bunun sebebi aldatmaları değil zamanla sıkılıyorlar. Makul ol biraz ilk zamanlar ki gibi ilgi göstermesini bekleme. Senin anlattıkların normal değil ama hemen yargıya varma madem şüphelendin takip et birsüre.
İşte bu hesap işinden sonra ilgisizlesti öyle deildi ki her akşam arardi bir saat konuşurduk şimdi 10 dakika anca iki hesaba niye ihtiyaç duydu peki zaten takip edicem bir süre umarım yanilirim yoksa biter benim için
Nasıl arardı kocan yanında değil mi
Yok il dışında çalışıyor iki ay oldu bayramda gelicek
Zor iş seninki maalesef. Kaç yıllık evlisin çocuk var mı
15 yıl. oldu iki çocuğum var
Normal bunlar. Kaç yıl olmuş. Çocuklarına odaklan kocan size bakıyorsa otur şükret. burada insanlar seni gaza getirir gerçekler bunlar ama. Çok kurcalama sen bence ağzının tadı bozulmasın😉
Yokyok normal falan değil kurcalicam kusura bakmasın gelsin goruscez ben bakıyorum çocuklarına o kadınlarla fingirdesin oldu bana bakiyo diye kabullenip susup oturcak deilim ben bekliyosam o da brklicek 😠
Beni sogutursa hiç iyi olmaz
Çalışıyor musun mesleğin var mı
Yok ama çalışırım evdende atarim yaptıysa cocuklarimla ilgilenirim 😢
Ortada fol yok yumurta yok henüz. Sen bir sakin ol. Sakin ol nefes al elini yüzünü yıka.
Yapicak bir şey yok sakın olmaktan başka çocuklarım için
Hayat zor ve acımasız. 10 kez düşün 1 kez hareket et. Öfkene ve duygularına yenilip hata yapmayasın 😉
Haklisin sinirlendim görünce bir an çok acımasız zor gunler geçirdim tek başıma bakıyorum ilgileniyorum cocuklarla hiç kolay değil bana da yazık
Anlıyorum seni tabiki de. Kocanla bir araya gelmeye çalışın. Yani işini ailecek beraber olabileceğiniz şekilde düzenleme imkanı varsa düzenlesin. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur unutma, bu ikiniz içinde geçerli.
Kendisi gelir iyi diye gidiyor olduğumuz yerde iş var aslinda içime kurt düştü açıkçası gelsin anlaşılır her şey siler saklar gidince konuşur 😮
Sen bence salma kocanı başka yerlere.
Ben salmiyorum ki napabilirim ben de insanım yalnız omu tek ilgisiz kalıyor
O yüzden diyorum işte beraber olun ayrı kalmayın. Evlilerin böyle ayrı kalması sıkıntılı bir durumdur.
Öyle ama keyfi değil ki birikim icn. İdare ediyoruz evimiz olsun diyoruz dediğine katılıyorum ayrı kalmak özlemi artirir ama erkekler icin iyi değil galiba
Kadınlar için de iyi değil. Dimyata pirince giderken elde ki bulgurdan olmak da vardır bu işin sonunda. Aile paradan önemlidir.
İki taraf içinde sıkıntı ama işte rabbim şaşırmasin acaba yanlışlıkla eklemismidir kadın ne bilim hesabı herkese açık çünkü 🥺aklımda deli sorular gece gece
Muhtemelen sen olmadığın için nefsine yenik düşüyor. Erkekler zor dayanır buna.
Sonuçta nefis her insan için zor ama ona tamah etmemek irademizi güçlü tutmak bizim elimizde erkeği kadini yok bunun
Öyle bir şey yapma ihtimali bile nefret hissettiriyo şu an 🙄
Kolay demedim zaten. Ama yapıyorsa da umarım sadece sanaldan yapıyordur. Reel olmasın da.
Sanali da kabul etmem hiçbirini edemem 😒
Beterin beteri vardır yani o şekilde düşün😄
Düşünmek istemiyorum nefsine hakim olcak yok öyle
Ozaman sen bildiğin gibi yap ne diyeyim daha😄
Sanmam
Şüphen var mı
Tm da neden facesi varken yeni açtı ben diğerine görebiliyordum çünkü suankini şans eseri gördüm bu şüphe uyandirdi
Hmm biseyler var sanki ama senin Sezgin bunu hisseder huyu tüyü falan işte 🙈 anladın sen değişme oldu mu
Bu bile değişim benim için normalde böyle deildi çünkü şu an il dışında calisiyo
Mesaja gelir misin
Hayır burdan yazın
Özel durumların açık şekilde okunması hoş olmaz
O zaman yazmayın
😊.
İlgisi azaldı ise kork
Biraz takip edicem belli olur
Takip er ilgisini ölç
Kaç aydır uzakta senden
Öyle yapicam 3ay oldu
Gizli hesap vs o alttan alttan götürür
Uzak olunca ilgisini de anlayamıyorum sen
Yani uzakta istedikten sonra her türlü yapar
istekli biri mi kendini tutabilen biri mi
Kocan
İlgi azaldi instada kadının eklemesi tuhaf fotoğraf yok bir şey yok neden eklemis
Sanırım korkarım bı sevgilisi var
Tutar ama birşeyler izledigini daha önce öğrenmiştim
Eşim takip etmiyo ama beni kizmamdam korkuyo olabilir bile bile takip ettirmesi saçma deilmi kadının profilinde evli yazıyor
Ne izliyor du ki
Açık kadınlar falan
Hep mi uzakta çalışıyor kocan
p*rno değil
Ne peki
İki yıldır il disnda grlip gidiyo iki ayda üç ay da bir
Hmmm yaşlar kaç sizin
Dans eden kadınlar falan o tarz
Evet öyle
İkimizde evliyiz işte nasıl diyeyim
Bizde sıkıntı yok bu izleme işi çok önceden di şu an yok öyle bir şey
şu an izleme yok ama işi pişiriyor sanki bence