Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım bir hafta önce kesinlikle okula gelmem bu sıcakta diyordu şimdi annemin zoruyla geleceğim diyor nedense hoşlandığım kişi ile alakası olduğunu düşünmeye başladım cidden bu düşünceler beni delirtecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz daha takipte kal ama sormam gereken sorular var
Hiç tanıştırdin mi onları?
Veya instalarini biliyorlar mı? Oralardan telefon almaları çok kolay
Birbirlerini tanıyorlar normal hayatta tanıştırmama gerek yok ama instadan birbirlerine ekli değiller en son arkadaşım geldiğinde WhatsApp'ında gezinirken bir şey görmedim ama sonuçta bir kaç hafta oldu birbirlerinin numaralarını bulmaya yetecek bir zaman. Yine de aynı sure içinde çevrimiçi olmaları içime kurt düşürüyor aynı sürede WhatsApp'a girmemeleri felan
Aynanda çevrimiçi olduklarında çocuğa mesaj at kıza sana dönme hızlarını kontrol et
Deneyeceğim bu akşam...
Tevafuk bu bak bende sevdigim cocugu aynı senin gibi gozetliyodum da düşündüğüm gibi çıkmadi ama malum diğer ihtimallerde var yinede dikkat et
Ayy inş çıkmaz ya🤲🏻😩
Amin
En yakın zamanda sevgilinle buluşma ayarla o zaman telefonu kurcalarsin bakarsın
Sevgilim değil flörtüm ve henüz o seviyede değiliz...
O zaman arkadaşınınkine bak
Deneyeceğim teşekkür ederim
Hissettiğin şey dogrudur
Ayy bilmiyorum eğer gerçek çıkarsa çok kötü olurum cidden...
Sorsana kıza ya da kızla buluşurken telefonyna bak
Kız ondan hoşlandığımı biliyor ve sorsam gerçekten varsa bile hayır saçmalama der yoksa da aynı şeyi der bu yüzden anlayamam ama bize gelirse tekrar daha detaylı bakacağım telefonuna zaten
Sende okula git knk
Egr öyle bisey olursa tut sacindan ulan kqhpe sen kimsinlanbenimsevgilimi bak sinirden yanlıs yazdim
Bunu öğrenmek kolay
Nasıl?