Kendime ait bir işyerim var tabi sürekli müşterilerle falanda ilgileniyorum baya işlek bir yer sayılır. Buraya 2 aydır bir bayan müşteri geliyor ama ondan cidden farklı bir enerji alıyorum sanki benden hoşlanıyor gibi geliyor bana bunu her gelen müşteriye düşünmüyorum ama bir tek ona karşı öyle düşünüyorum. Bu kız 5 günde bir alışveriş yapmaya gelir ve her geldiğinde diğer müşterilerden farklı ve bariz olarak konuşmalarımda uzunca gözlerimin içine bakar ve ben gözlerimi kaçırsam dahi gözlerimin içine bakmaya devam eder.
Bazen ben başka müşterilerle ilgilenirken diğer arkadaş ilgilendiğinde benim ilgilenmemi ister. ama şöyle bir durum var normalde başlarda elinde nişan yüzüğü yoktu ama son geldiklerinde elinde nişan yüzüğünü gördüm ve bana bunu gösteriyordu açık açık.
kendisine karşı en ufak bir yürümem falan olmadı sadece biraz canım ve fazla gülümsüyordum. onun harici ne ben nede o bana yürümedi ama diğer çalışanın kardeşim olup olmadığını sordu sadece.
bilmiyorum acaba benmi kuruntu yaptım ama cidden benimle konusurken gozlerini benin gozlerimin icine odaklıyordu diger calisana boyle birsey yapmadi acikcasi.
fikir belirtecek birisi var mı konuda gercekten ihtiyacim var buna
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer