Sizin için hangisi daha büyük bir felakete davetiye çıkartır? Ne yazışmalarım ne de fotoğraflarım neyse ki öyle felaket getirecek cinsten değil yarabbelalemin çok şükür.

Sizin için hangisi daha büyük bir felakete davetiye çıkartır? Ne yazışmalarım ne de fotoğraflarım neyse ki öyle felaket getirecek cinsten değil yarabbelalemin çok şükür.

Dinlediğim müzikleri bile kimse duysun görsün bilsin istemem. Yanlış bir şey yok ama benim aşırı derecede rahatsız olduğum bir şey. Fotoğraflar mesajlar daha pahsi, çok aşırı rahatsız olurdum ama birihinseçmem gerekirse fotoğraflar derdim. Ama ikiside bir felakete sebebiyet vermezdi, sadece beni rahatsız ederdi.
Ne yazım ne fotoğraflarım tehlike barındırmıyor. Burada dahi herşeyimle kendimi ifade eden profilim var. Kartlarımı açık tutarım. Fazla gizem detay saklamayı sevmem gerektiği yerde mahremi yaşar korurum ama bunu dijitale aktararak değil. Çünkü benden 2. ben çıkarmak beni mutsuz eder ve ruhuma iyi gelmez. Daima iyi hissedeceğim beni pişman etmeyecek geçmiş bırakmak isterim hayatımda✨🍀
Teşekkürler eic için✨
Ricalar.
Al birini vur ötekine jsjsjs
Sağolasin
sende
İkisi de benim için pek sorun değil. Elbette özel iş görüşmesi ulu orta söylenmeyebilir ancak bunun dışında fotolarda özel şeyler yok. Yazışmada da yok.
Cevap
12Cevap
Hepsi diyorum ve hiçbirinin olmamasını temenni ediyorum ahsh
Benim için hiç fark etmez
Yazışmalarımın kamuya açılması tabiki. 😂
Eyvah eyvahh
😁😁
Aynen
Hiçbiri felakete sebep olmaz. Zaten kime ne yaptıysam hep kendim gidip itiraf ediyorum "bak ben senin dedikodunu şununla bununla yaptım" diye.
😂
Kendi kendimi imha ediyorum.😂
En temizi. 😂
😂😂
Soruyu okuyunca neden gerim gerim gerildim bilmiyorm shsjj yazışmalarım tam ulucanlık shsjjj
Müzelikse sorun yok 😂
Yok ya kendi fotoğrafım bile yok telefonumda her şeyi siliyorum cok önmeli olanlari telefon dısında depoluyorum fazla temiz cıkar😅😂😂
Hiç biri 😅🤦🏻♀️ belki arkadaşlarımla olan yazışmalarda ufak gıybetler sorun olabilir ancak büyük bir problem teşkil etmez benim için.
Yani fotolarımda sorun yok da sonuçta hepsi mahremiyet içeriyor
😂😂 sanirim telefonu ortadan kaldirmalilar😂😂 özellikle not kısımlarım😂😂
🤔🤔🤔kimseyle yazışmam buyuzden fotoraf diyorum
fotoğraflarım kanuya açılabilir, kötü bir şey yok 😅😅
Yazışmalar fotoğraf bir tane ondan bişey çıkmaz
Her yazdığım her görselim kamuya açılabilir çekineceğim hiç bir şey yok
Sevgilimin fotoğrafı var sadece onu da başkaları görsün istemem o yüzden yazışmalar
Uzun zamandır ne doğru düzgün fotoğraf çekiliyorum ne de biriyle mesajlaşıyorum. Aksi olsa da felakete neden olacak bir şey çıkmaz benden. 😂
Hiçbirinde sıkıntı olmaz
Fotoğrafların açılması
Geçti Semih, ifşa oldun dostum 😂😂😂
Ben demiyorum Semih, DGM peşinde 😂😂
Yazışmalar daha tehlikeli sanki
İkisi de sorun çıkarmaz bana
Yazışmalar tabik😂
Bence ikiside ortada.
Kim benim yazışmamı fotoğrafımı ne yapsın
Yazışmalar tabiki hele ki şu siyasi günlerde
ikisi de bi felakete sebep olmaz
Fotoğraf diyorum ama seçemeden cevap veriyorum..
Yazışmalar açılırsa sınırsız hapis kazanırım 😎
İnanılmaz zor soru ama yine de yazısmalar dicem
Hiçbiri.
Yazışmalar
Olabilir
İkisi de sıkıntı 🙄
Fotoğraflar
Yazışmalar fotolarda sıkıntı olmaz
Hangi telefonum içiin?
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?