Kişilik & Karakter Telefonundaki bütün fotoğrafların kamuya açılması mı tüm yazışmalarının kamuya açılması mı? Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Size iki seçenek sunuldu hangisi? Telefonundaki bütün fotoğrafların kamuya açılması mı; tüm yazışmalarının kamuya açılması mı? Güncellemeler+1 yıl Hadi ama korkmayın Nerdesiniz🥊 Güncellemeler+1 yıl Güncel... Telefonundaki bütün fotoğrafların kamuya açılması mı tüm yazışmalarının kamuya açılması mı? Cevapla Telefon Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Fark etmez özelim yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Özel haklarimin korunmasını talep ediyorum 😂 1 9 Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Çok beklersin😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa dava açarım bak sürüm sürüm süründürürumm. Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Çokta fifi devletle şaka olmaz doğru hapse🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa olmaz tabki Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Tercihini yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin mesajları dökelim ortaya Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Olur bana uyar foto mesaj herşeye varım😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vay vay vay temizlenmiş her yer Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Hahahaaayyy zaten temizim ki Yorumla
Dmla00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Fotograflarimi tercih ederim. Yazışmaların bana kalsın. Tabi silmediklerim varsa o 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç fark etmezz kimseyi alakadar edecek bi durum yok. 1 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı. Fotoğraflar açılsın, yazışmalar açılmasın 😂😂 1 1 Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl 🤭🤭😂😂 Yorumla
1itsdivaonlıne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben katilmama hakkıni kullaniyorum😂 1 1 Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl O zaman müebbet hapis üzgünüm🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fark etmez özelim yok
Özel haklarimin korunmasını talep ediyorum 😂
Çok beklersin😅
Aaa dava açarım bak sürüm sürüm süründürürumm.
Çokta fifi devletle şaka olmaz doğru hapse🤪
Yaa olmaz tabki
Tercihini yap
Senin mesajları dökelim ortaya
Olur bana uyar foto mesaj herşeye varım😆
Vay vay vay temizlenmiş her yer
Hahahaaayyy zaten temizim ki
Fotograflarimi tercih ederim. Yazışmaların bana kalsın. Tabi silmediklerim varsa o
Hiç fark etmezz kimseyi alakadar edecek bi durum yok.
Fotoğraflar açılsın, yazışmalar açılmasın 😂😂
🤭🤭😂😂
Ben katilmama hakkıni kullaniyorum😂
O zaman müebbet hapis üzgünüm🤪
Gizlilik önemli o yüzden hayır
😀
Fotoğraf olabilir
Fotoğraflar.
Fotik
Fotograflar