Hangisini izlemek sizi daha keyifli hissettiriyor? Gün doğumu mu, gün batımı mı?

-Biliyor musun? İnsan, çok üzgün olunca gün batımlarından hoşlanır. Küçük Prens / Antoine de Saint-Exupéry
Hangisini izlemek sizi daha keyifli hissettiriyor? Gün doğumu mu, gün batımı mı?

-Biliyor musun? İnsan, çok üzgün olunca gün batımlarından hoşlanır. Küçük Prens / Antoine de Saint-Exupéry
Ben gün batımlarını gün doğumlarından hep daha çok sevdim.
Gün doğumu yataktan çıkmak istemezken, depresifken gün batımı tüm sorunlarımı çözmüş içim rahat oluyor.
Ama kendime söz veriyorum artık gün doğumlarını da çok seveceğim. Günün ilk saatlerinde hava karanlıkta olsa çok enerjik olmaya karar verdim 😇
Gün batımı iyi geliyor bana. O yakıştırmanın yorgunluğun üzerini bir anda gökyüzünün siyahlığı örtüyor ve sakin insanın içine döneceği engin uyku öncesi bir kaç saat zaman kalıyor.
Gün batımı. Gün bitmiş, işler yapılmış. Güzel bir dinlenme vakti gibi. Gün doğumu başlangıcı ifade ediyor
Ricalar.
Tabi ki de gün doğumu daha iyi geliyor.. gün batımını sevmiyorum çünkü içimi bunaltıyor.. ama sabah gün doğumu daha iyi birde serin hava da
Teşekkür ederim abi
rica ederim kardeşim.
Cevap
6Cevap
Gün batımı beni benden alıyor.
Her ikiside çok ayni geliyor bana fakat gün dogumunu daha fazla seviyorum.
Bazen hava daha aydinlanmadan, disari çikarim yürüyüs için, gün dogumu zamanlarina canli sahit olmak, o havayi solumak ile harikaaa bir sey.
Ben gün doğumunu daha çok seviyorum. Daha huzurlu geliyor.
Bahar ve yaz mevsimine özgü gün doğumunu severim. Gün batımı beni sebepsiz üzüyor nedense.
Gündoğumu severim
Gün batımını daha çok seviyorum
Gün doğumunu daha çok seviyorum.
Gün batımı. Ömrümün gurûb vakti gelir hatrıma.
Gün doğumunu izlemek çok sarıyor
Her ikisi de iyi geliyor valla ayırt edemem
Tartışmasız gün doğumu.
Gün doğumu daha iyi geliyor bana
Seçemedim ikiside iyi geliyor
gün doğumu daha çok
Doğumu
Gün batımı.
Gün doğumu
Doğuş
Gün doğumu
Gün doğumu