Kadınlar ilişkide şiddeti, aşağılanmayı çok seviyorlar. Ne kadar inkar etseler de kadın iyi erkeği hafif görüyor.
Şiddet eğilimi olan, kadına acı veren ve manipüle eden erkeği bütün kadınlar seviyorlar. Kadının ruhunu özünde aşağılık yapan nedir?
Kadınlar ilişkide şiddeti, aşağılanmayı çok seviyorlar. Ne kadar inkar etseler de kadın iyi erkeği hafif görüyor.
Şiddet eğilimi olan, kadına acı veren ve manipüle eden erkeği bütün kadınlar seviyorlar. Kadının ruhunu özünde aşağılık yapan nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o tür kızların kendine saygısı yok
Emin olduğum şey şu gerçekten seviyorlar neden bilmiyorum ama aşağılamak hoşlarına gidiyor özellikle ilişki sırasında ne anası kaldı ne bacısı saydım sovdum hatta bazen kendisi bile diyordu şöyle yapsana böyle desene diye tuhaf ama olan bu
Ruh hastası mı buldun kendine
Hayır ruh hastası değillerdi ama bir çoğu öyleydi kızına küfür ettiren de vardı annesine sövdüren de neler neler vardı belli bir süre sonra garipsemiyordum alıştım artık normal geliyor
Öyle cidden. Ben duygularımı kontrol etmeye başlıyorum. Ve sevgilim olunca ben de dövecegim. Kadınlar bunu seviyorlar
@nisatakana her kadın ruh hastasıdır. Hiçbir kadın iyi adam sevmez.
Benim kast ettiğim dövmek değil kardeşim aşağılamak ve fiziksel şiddete karşıyım sadece cinsel ilişkide yapıyorum orantılı şekilde
HAYIR TABİKİ. Nefret ederim küçük görülmekten kaba olunmasından direkt engellerim. Şiddet nedir ya siz ciddi misiniz? Hayatınızda böyle kızları bulacak kadar naptınız ya ne rezalet bir şey bu.
@nisatakana benim dediğim şey cinsel ilişki sırasında olan bir şey yoksa bizde durduk yere kimseyi aşağılamıyoruz.
@gececiyargic bir kız ilişki sırasında şiddet görmekten keyif alıyorsa bedenine saygısı yoktur. Kafanı çalıştır o kıza değer verme çok fazla.
Peki soruyorum size. fantezi ile kadınların doğasını nasıl bağdaştırdınız? Hani arkadan veren erkeklerin de bir fantezisi o ya. O zaman o da erkeklerin doğasında var?
@nisatakana her kadın ezilmekten, manipüle edilmekten hoşlanır. Hiçbirinizin iyilik kabul edecek benlikleri yok
@nisatakana boş ver bunlara hiç bir şey anlatamazsın biri fiziksel şiddeti normal gören diğeri psikolojik şiddeti normal gören biri. Allah akıl fikir versin
@nisatakana yorum yaparken etiket koyar mısın ben doğasında var demedim çünkü
Künefeayran. Çok yanlış düşünüyorsun. Hayatın boyunca nasıl kadınlarla karşılaştın bilmiyorum ama bak sana yemin ediyorum beni ezmeye çalışan bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun ama yemin ederim ne kadar yakışıklı olursa olsun gözümde bir böcekten farkı yok. Ama sana çok içten yemin ediyorum.
@nisatakana 😂 sen kendin inanıyor musun buna? Ayak üstü 40 yalan söyleyen boş varlıklar
Bu düşünce ile devam edersen asla doğru kadınlarla karşılaşamazsın çünkü düşünceler hareketlerle bağdaşır hiçbir normal kadın ise sana yaklaşmaz ve sende hep psikopatlarla karşılaşırsın
Hocam siz ne yaşıyorsunuz ne içiyorsunuz ne psikolojik şiddeti ne fiziksel şiddeti, cinsel ilişki sırasında kıçına şaplak atmaktan bahsediyorum ki onu da kendisi istiyor bırakın bizim yasadigimiz bizim aramizda kalsın psikopatmis gibi davranmayın bize. Kadın anneme küfür et diyor bundan hoşnut ilişki bitince annesine laf ettirmez o anlık bir şeyi bu fantazisi gibi her insanın fantazisi farklıdır kimi küfür eder kimi saç çeker adam sordu cevapladım hepsi bu
Ben de diyorum ki niye orada onu yaşamak istiyor? Hiç dusunmedin mi? Annesine küfrettiriyor ki onun bir mazosist olduğunu anlama diye, psikolojide savunma mekanizmaları vardır. Sevgilin de içindeki aşağılık hissini bu şekilde bastırmaya çalışıyor
Doğru ben hatunlara yanıt verdim kral 🙂
Senden bir fikir almak istiyorum takip edeceğim kabul edebilir misin?
Tabiki dostum ne demek
Açtım mesajları yazarsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!