Kişilik & Karakter Yon duygunuz nasil? En son ne zaman kayboldunuz? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor az once kayboldum ben😭😭😭😭Hain Maps yanlis yonlendirdi beni😭😭😭 Güncellemeler+1 yıl Güncel 24/85 Yon duygunuz nasil? En son ne zaman kayboldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hiç kaybolmadım. 1 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl En son senin borç listenin içinde kayboldum. O kadar büyük bir kalabalık var orada yani düşün 😂 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ahahahhaah sallama la 11 tane sey mi ne var Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Çetelesini tutuyorum bir görüşümde. Bakmak lazım neler var 😂😂 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Berbattır en son yaklaşık 2 sene önce kaybolmuştum 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. yön duygum bayağı iyidir. geçtiğim yeri unutmam. 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Taktik ver bende unutmiyim Yorumla Mr_Potter +1 yıl tamamen kuş uçumu haritası beliriyor kafamda. pusulan da doğruysa sorun yok :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kutunu yine kapatmışsın, konuşacaksan konuş istemiyosan söyle. Sıkıldım artık bu tavırlarından. Ayağını at ondan sonra ne halin varsa gör. 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl tunis bos yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan mı, bi açıyon bi kapatııyon Yorumla ShrekinS2 +1 yıl S2minkeyfi oyle istiyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşkım sen iste, askerin olur 24 saat pusulan olurum 🧭Ben de böyle bir delikanlıyım 😌💕 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Zeval gelmesin😏💅🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da hayatımın anlamı 😚💕 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😗 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sjsosnssosjsis ben gözüm kapalı gezdiririm seni 1 10 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sjdbdhshs idaha seni cagircam ztn mk yerinde djdjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djsosmssosks çağır çağır sende aaaa varya dedin şey mi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bok gibi yagmur yagiyor ztn 😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlayacam ya skssoxmsoskd bir konumdan nasıl bir konuma gidilir ogretecem sana Yorumla ShrekinS2 +1 yıl kbfdskjjvkfbjksfd gidebiliyorum ben tamam mi bdsfhkvbdsh hep oructan🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kessin ondan yani sjsosnxksjsd kessin ben seni götürürüm aaa Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sjsbsbsbss merci sekerim eksik olma sjbshsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek odsosmsosos 😎 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😙😙 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😜😁😚 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yolu bulamadın mı ba 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yok la buldum Yorumla avcikaan +1 yıl Helalin var len Yorumla
whopperadam Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl ben kaybolup maps ile yolu buluyorum 😭😂 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ben maps ile kayboluyorum😭😭 Yorumla
slçkunAşkı Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Hep kaybolan biriyimdir kejjrjrjrjrjrkr 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl oz kardesim sjfbvdfskdhjbvds Yorumla slçkunAşkı +1 yıl Kskskskssksk Yorumla slçkunAşkı +1 yıl Yok ya ikizin jejejejeje Yorumla ShrekinS2 +1 yıl bencede o daha makul svfdbdfd Yorumla slçkunAşkı +1 yıl Ayn kekejeje Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cok kotu 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl sende mi hep kayboluyorsun🥲 Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Evet asosyal oldugum icin bulamiyorum bi yeri 😔 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🙄🙄🙄 Yorumla
1Rütbeli Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kendimi aramıyorum bulursam kavgam kötü olur 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl bncnvn
birgezginn Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Yıldızlara bak kanks 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kendime yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç kaybolmadım.
En son senin borç listenin içinde kayboldum. O kadar büyük bir kalabalık var orada yani düşün 😂
ahahahhaah sallama la 11 tane sey mi ne var
Çetelesini tutuyorum bir görüşümde. Bakmak lazım neler var 😂😂
Berbattır en son yaklaşık 2 sene önce kaybolmuştum
😂😂😂
yön duygum bayağı iyidir. geçtiğim yeri unutmam.
Taktik ver bende unutmiyim
tamamen kuş uçumu haritası beliriyor kafamda. pusulan da doğruysa sorun yok :)
Kutunu yine kapatmışsın, konuşacaksan konuş istemiyosan söyle. Sıkıldım artık bu tavırlarından. Ayağını at ondan sonra ne halin varsa gör.
tunis bos yapma
Yalan mı, bi açıyon bi kapatııyon
S2minkeyfi oyle istiyor
Aşkım sen iste, askerin olur 24 saat pusulan olurum 🧭
Ben de böyle bir delikanlıyım 😌💕
Zeval gelmesin😏💅🏻
Sana da hayatımın anlamı 😚💕
😗
Sjsosnssosjsis ben gözüm kapalı gezdiririm seni
Sjdbdhshs idaha seni cagircam ztn mk yerinde djdjs
Djsosmssosks çağır çağır sende aaaa varya dedin şey mi
Bok gibi yagmur yagiyor ztn 😭