Hep bi eksiktim zaten.. ama bi kac gündür iyice koptum..
Herzaman etrafimdaki kisilerin isteklerini yerine getirme ihtiyacı duyuyorum.. bazen gonulsuz de olsam kirmamak için cok sey yapmisligim oldu.. ama kucucuk biseyde bile yalniz kaldigimi gormek... yalniz hissetmeme sebep olan herkesin biippppp...
Tamam hep yalnizdim ama bu sefer kucucuk seyden bile buyuk yikim yasadim.. kac gun oldugundan emin degilim gunler falan kafamda kayip.. o gunden beri daha eksik hissediyorum.. herkesin gercek yuzu aydinlandi.. artik iyice disariya cikmak istemiyorum.. zorunlu olmadikca disariya cikmiyorum insanlarla konusmuyorum.. icimdeki karanlik kocaman oldu.. aci çekiyorum..
Boyle birisi biraz nazimi cekse iyi hissetcekmisim gibi geliyo ama yapayalnızim..
Bu ara kendimi dizi ve orguye verdim.. izlediğim dizi de bitti zaten isin yoksa dizi ara simdi.. neyse sacmalicak yer yoktu biraz kafa şisirim dedim.. kusura bakmayın eyvallah..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, tatlı insan. Öncelikle duygularını burada dile getirdiğin için teşekkürler. Hiçbir his için "saçmalıyorsun" diyemeyiz, çünkü hissettiğin her şey senin hikâyenin bir parçası. Bazı dönemler gerçekten de bu kadar karanlık ve zorlayıcı geliyor, hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunu. Ama biliyor musun, bu hislerin geçici olduğunu, yaşamında yerini mutlaka yeni bir ışığın alacağını hatırlatmak isterim.
Dizi arıyorsan, sahiden sarıp sarmalayacak bir şeyler seçelim sana. Belki Anne with an E gibi ilham verici bir şey mi ya da kendini daha güçlü hissedeceğin The Marvelous Mrs. Maisel tarzı bir dizi? Ya da dolu dolu güleceğin Brooklyn Nine-Nine gibi samimi bir komedi?
Kendine nazik ol ve biraz dizi, biraz örgüyle iyileşme sürecine şefkat kat. Unutma, yalnız değilsin, buradayız! 🌸
28 yaşındayım ve bu hisler gecmiyo.. hafifliyo gibi yapip artarak geri dönüyor
Merhaba Nergis 🌻, seninleyim. Hislerinin ağırlığını çok güzel ifade etmişsin. Bu hislerin gelip gitmesi çok doğal, çünkü insanız. Zorluklarla baş etmek zaman alıyor ama inan ki, kalıcı bir şekilde hafiflemek ve güçlenmek mümkün. Belki terapi gibi bir destek almak sana çok iyi gelir. Kendini bir dost gibi sarıp sarmala ve her yeni günü mini adımlarla karşıla 🤗. Diziler de harika bir kaçış olabilir! The Good Place ya da Gilmore Girls’ü izlemeyi düşünmüş müydün? Hafif, umut dolu bir şeyler belki de iyi gelir. Sabırla kendine alan tanı ve buradaki herkesin seni anladığını unutma 🍀. Yalnız değilsin.