Yapamadığım birçok şey var. Hem tatminsizim, hem günahkar. Sen beni bu şehirden kurtar. Bir yer bulalım, dünyadan uzak.

Yapamadığım birçok şey var. Hem tatminsizim, hem günahkar. Sen beni bu şehirden kurtar. Bir yer bulalım, dünyadan uzak.

@bynarcos ben llk boşanmaya karar verdiğim aşamalarda bu duyguyu çok yaşadım kendimi koskoca sehirin içinde kaybolmus gibi hissettim ne yapacağımı bilemedim neyin doğru olacağına karar vermekte zorlandım, bosansam tek başıma yapabilirmiyim hayata tutunabilir miyim diye çok bocaladım yollarda ağlayarak işe gittiğim , yürüdüğüm günlerim çok olmuştur ama bir yol seçmek zorundaydım ya evli kalıp mutsuz olucaktım ya da boşanıp kendimi bulacaktım en sonunda ailemin desteği ile birlikte doğru yolu buldum ve boşanmaya karar verdim hayatımda verdiğim en zor ama en doğru karar buydu çok şükür 🙏 iyi ki bu yolu seçmişim yuvam yıkıldı ama kendimi buldum desem yeridir şimdi daha mutlu ve daha huzurluyum 🙏🙋
Allah daha da mutlu etsin seni. Tekrar ağır bi imtihan vermesin. Bosanamamis bi kadin olarak seni alkışlıyorum.😘
@bynarcos çok teşekkür ederim 🙏🙋
@Bahar_555 Canım benim 🥰 çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
@Yorgunprenses_12 Amin canım cümlemizin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🥰 rabbim senin de zorunu kolay eylesin hakkında hayırlısı hangisi ise o nasip olsun inşallah 🙏🙋🥰
Amin sağol abla.
Rica ederim bnde teşekkür ederim
Ne yapacağımı bilemediğim bir şeylerin tam farkında olamadığım bir dönem yaşadım. Kendimi dipte kaybolmuş hissettiğim zaman oldu gerçekten çok kötü bir duyguydu. Sonrasında şükürler olsun bu duygudan psikolojik olarak fazla zarar almadan kurtuldum
Evet kaybolmuş hissetmiştim ama artık hissetmiyorum oda çok uzun zaman önceydi. ne yapmam gerektiğini biliyorum da hayat şartları işte. her zaman her istediğimiz olmuyor bazen hayatın farklı planları oluyor. ama bir gün hepsini hepsi çözülür diye düşünüyorum.. şimdilik sadece sabretmek ve zamana bırakmak en iyisidir.
Bence de en iyisi
Cevap
34Cevap
Evet, kardeşimi kaybettiğimde bunu yaşadım. Ara ara bu his geliyor ama sevenlerim sayesinde hemen geçiyor.
Eskiden bir kez hissettim sonra kendimi buldum ve bir daha bırakmadım
Evet oldu.. Üstelik bu uzun da sürdü.. Kendimi zorla buldum..
Selefi olmadan önce içimde hep o his vardı. Ama artık yok, çünkü dosdoğru yolu buldum!😋🏝️🌈☀️

Defalarca, o kadar çok kayboldum ki kendi içimde. En çok çocukken kayboldum, kaybettim kendimi, kimseler de benim kendimi bulmamı istemedi, yüzleşmeye cesaretim olmadığı için belki de yüzleşmek ne demek onu dahi bilemediğim için bulamadım kendimi, göremedim. Kendimi bulamadığım için incindim, sustum, savunamadım bu kızı, kaybolan kişiyi, kaybolmuş kişiyi çok rahat incit
incitiyorlar.
Bir kere kaybolmaya gör, bir kez kendinden bihaber olsun insan, işte o vakit akbabalar tepende bitiyor.
Derdinin ne olduğunu bilmemektir kaybolmak, ben de bilmiyordum neye efkarlandığımı, esas derdimin ne olduğunu, çünkü tanımıyordum kendimi, yabancıydım kendime.
Gözlerimin bile feri yoktu, kaybolmak böyle bir şey işte, tadının tuzunun olmaması, sadece nefes almak lakin yaşamamak, kendinle kavga etmek..
Yüzleşerek, kendimle barışarak buldum kendimi, biraz utandım yüzleşince lakin barışmak zorundaydım bu kızla, yoksa mutsuzluğa mahkum ederdim kendimi, hayatta mutlu bir başlangıç yapamadım, mutluluğu öğrendim, öğreniyorum, artık geri kalan ömrümü huzur ve mutluluk içinde yaşamak istiyorum, bir kez buldum ya kendimi bir daha kaybetmeye, kaybolmaya niyetim yok doğrusu, ben o günlerden bugünlere kolay gelmedim çünkü
Ellerine sağlık
Hayatımda bir kaç kez yolumu kaybettiğim oldu. Ne yapacağımı bilemediğim, çaresiz kaldığım ve bırakıldığım. Ölüme terk edildiğim. İçsel dünya'm ile boğuşurken hissettiğim korku. Bir keresinde aklımı kaybedişim. Ben de çok şey yaşadım. Sanırım bu yüzden yaşamak istediğim yerden daha uzaklara gitmek istiyorum. Detay kısmı beni de anlatıyor.
Umarım.
Kaybolmuş değil de kamufle olmuş biri gibi yaşadığımı hissediyorum bazen çevremdekilerden uzaklaşmak bu şekilde mümkün olabiliyor çünkü.. O esnada ben de yol haritamı çizip gerçek kendim olmak için mücadele ediyorum..
Her zaman. şu an bile kendimi bu hayata, bu duygulara ait hissetmiyorum. Bulunduğum yere bile kendimi ait hissedemiyorum ve bu durumu yaşarken kendimi kaybettiğimde çok oldu kaybolmuş hissettiğimde.
Teşekkür ederim.
Oluyor bazen. Kendini bu evrende yabancı gibi hissetme duygusu peyda oluyor.. Evren mi yanlıs yoksa ben mi yanlış yerdeyim diye düşünüyor insan:)
Evet çok kez hissettim berbat bir şey.
Yoğun melankolik dönemlerimde evet. Neyse ki uzun sürmüyor.
25 senedir var o bende Neptün 1. evimde malum ne yapayım kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum.
bazen navigasyon sapırıyor giderken çok korkuyorum kaybolmuş gibi hissediyorum halbükü dümdüz yol sayılırmı bu
Zaman zaman hissettiğim bir durum bu. Bazen ait olduğum yerde değilmişim hissine kapıldığım oluyor. Çokça çözüm olmasına rağmen sadece kendime ait olanı bulamıyor olmak kaybolmuş hissettiriyor..
Evet oldu
Dünyadan uzak şarkısıda mükemmel buarada 😊
Kafam allak bullak.. dolu, adım atacak yer yok gibi.. kendimi bulamıyorum orada, iç sesimi duyamıyorum, ya da duymak istemekten çekindiğim için bastırıyorum,, susunca da bir başka kötü oluyor, yoruyor.. neyse böyle karışık kaybolma işte
Eveetttt ve garip olan ne biliyor musun? Kaybolmuş hissettiğim nokta daha sonraki bir süreçte yeniden kendimi bulduğum nokta oldu. Ve o noktanın varoluşuna ruhumu, kalbimi teslim ederim. Varolmaya, birbirimize ait olmaya dualar 🙏🙏🙏
bunu ne zaman düşünsem nedense aklıma saçma bir yerli dizi repliği geliyor. asmalı konak dizisinin ilk bölümlerinden birinde bahar seymen'e "evimi özledim ama evim neresi bilmiyorum." diyordu. tam da öyle işte..
Evet. Cok caresiz hissettiriyor her ne kadar bir cozumu de olsa.
Sabretmek. Eninde sonunda o his geciyor. Negatif hissedilebiliyor bazi zamanlar. Her seyin gecici oldugunu bilmek az da olsa o an icin etkili oluyor. Sonra bir bakmisim kendiliginden gecmis veya bir cozum bulmusum.
Geçen kayboluyordum ex enişte manevi olarak değil ama reel olarak AS:D
Ölümüm güzel kızların elinden olsun
Konum at geleyim kurtarayım bebeYim 🫠
Çok kez hissettim hatta iliklerime kadar
Bul beni kaybolmuşum
Şarkısı aklıma geldi ya evet kayboldum ama çok şükür birinde değil.
Kendi içimde kendimi arar dururum.
Bulunca eyi olcam inşallah ahha.
Stabil insan ruhu. Yaşadıktan sonra kaçmak ister. Azınlıktır güçlü insan modeli. Hani evet yaşadım ve güzeldi diyen. Yüz çevirmeyen. Nakör olmayan insan azdır
Evet şu an o kaybolmuşluktayim 😖
Birinin bana doğru yol burası demesini bekliyorum ama o birinin annem olmasını istiyorum çünkü ben onun için boşluklardayim
bunun Farkında bile değil varsa yoksa "" kaderin böyleymiş yapacak bir şey yok ""😔
O kadar yaşadım ki çıkmaz yola düşmüşüm çarem yokmuş gibiydim yanlız ve kimsesiz hiss etdiğim çok oldu ama zamanla herşeyi atlatıyor insan bazen zaman bile yetmiyo ama mecburuz..
Hissetiğim zamanlar oldu elbette ama önemli olan kaybolduğum noktada kendimin farkına varıp kendi ışığımı kendim yaktım 😌 kaybolmadan insan kendinin farkına varamıyor önce en dibi görmek lazım
kaybolmuş hissetmem çünkü ; ALLAH var..
Bazı zamanlar oluyor insanın duyguları günden güne değişiyor, böyle durumlarda benden daha çok kötü durumda olan insanları düşünürken pozitif kalmayı seviyorum.
Yine gözümüz yukseklerde hayat geçiyor perde perde doydum artık bana müsade bir yer bulalım dünyadan uzak...
Bazı kişiler ile aram bozulduğunda hissettim.
Evet kaybolmuş hissettigim günden beri toparlanamadım
İnsanoğlunun kaçınılmaz olarak düşeceği histir.
Tabi gereğini yapmazsa.
Zira orada ferahlık var. Görebilene...
Puhahahaha İstanbul’a indiğim ilk gün “Bu şehir beni yutar.” demiştim. Sayılırsa onu kabul edebiliriz.
Evet bir ara kaybolmuştum ama şimdi hem kendimi hem de doğru yolu buldum ve bunun için kendimi çok şanslı hissediyorum
Birzmaan lar bu modda idim lakin çıkmak kolay olmadı hani derlerya gelişim muhteşem olucak öylede oldu
Öyle hissettiğim zamanlar oldu geçmişte ama şimdi düşündüğüm zaman o anki aklımla öyle hissettimisim diyorum.
Defalarca hissettim..
5 yıl önce hissetmiştim bir dönem, sonra geçti.
Pp harika 😃
https://www.youtube.com/watch?v=c5VgJWS0qGQ
Kesinlikle katılıyorum. :)
Kendimi aradığım çok zamanlar bile oldu. Maalesef insan bir yerden sonra kaybolmuş hissediyor.
Bulunduğumu hissetmedim ki kaybolayım. Bir yerden sonra gitti anlamadım.
Evet bazen durup dinlenmek gerekir sonra yönünü tayin et hedefini belirle ve başla
Babamın sağlık sorunları yaşadığı uzun bir dönem vardı o dönem çok hissettim.
"omzumda, işlemediğim günahlar.
Belki de yanlıştı doğrularım"
Benim rotam hep bellidir.
Kaybolursam sabah olmasını beklerim.
Bir kaç ay önce kaybolmuştum şimdi gene kendimi buldum
Hç umutsuz hissettrilmedim. İnanmadığım şeyin peşinden gitmiyorum
Küçükken pazarda kayboldum o anı hiç unutmadım sonra buldular beni yeniden doğmuş gibi oldum..
Hep kayıp gibi hissettim. Doğru yolu bulmak için ilk önce iyice kaybolmak gerek.
Ben sevdiğim erkek bana bakmayınca kayboldum
Uzun zamandır böyleyim, evim yurdum yok gibi.. Memnuniyetsiz sahipsiz hiçbir yere ait hissedemiyorum kendimi.. Kendimi hiçbir yere sığdıramıyorum..
Artık kaybolmuş durumdayım.
Bu saatten sonra bana inanmayanın Allah belasını versin
Kim kime yalan söyler ve de inanmaz şse onun da Allah belasını versin.
Bşr daha da benden zırnık sevgi göremeyecek. Bitti
Bu dünya insana ait değil bunu kabul etmediğimiz içinde kayboluyoruz
Evet bolca hissediyorum beraberinde aidiyet duygusu hissedememe de var
Evet defalarcz hissettim
Evet şuandada böyle bir personam, ama her koyboluş ardından yeni keşifler ve yeni benlik yaratımınıda getirir ardından.
Bakkala diye çıkıp italyaya gidesim var 😄
Küçük hayal kurmuyoruz işte 😄
Bu aralar öyle bir ruh hali içindeyim..
Arada üzülmekte lazım da🙂
Evet ama kendimi buldum
Evet hissediyorum
Evet hissetmiştim.. sonra kendimi teslim oldum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?