Ne olurda o kişiden vazgeçemezsiniz?
Bazıları nefret eder, bazılarıysa sever... peki sen bir insana niçin bağlanırsın, ne için onu seversin?
#hayırlısahurlar 🌙
Ne olurda o kişiden vazgeçemezsiniz?
Bazıları nefret eder, bazılarıysa sever... peki sen bir insana niçin bağlanırsın, ne için onu seversin?
#hayırlısahurlar 🌙
O kıza neden değer verdim çünkü o benim konuşmamı sağladı çünkü travma yaşadım üstüne yine üstüne ondan nasıl oldu dedi ki konuşmamı istedi o şekilde oldu onda da öyleydi ama sonra şok yaşattı sonra terketti sonra başkasını buldu orada değişime uğradı bence şu yüzden ben ona karışma diyorum karışıyor hesap soruyor tehdit ediyor zarla zorla fedakarlıklar yapıyorum çünkü çok merak ediyor neler yapıyorum o yüzden arkadan iş çeviriyorlar ki merak neler yapıyor bu kız benim peşimi bırakmıyor sonra doğruysa ettiğini buluyor çocukları oluyor ondan önce onun gibi davranınca hoşuna gitmedi en büyük hayal kırıklığı bir daha bana karışamayacağını anladı yani doğruysa bana yapılanların bedelini ödüyor
Ben bağlanmam birine sadık olurum tüm ömrümü onunla geçirebilirim fedakarlık da yaparım ama bu ondan asla vazgeçmeyeceğim anlamına gelmez karşımdaki de aynı sadakatle davranmazsa çizgimi bozmadan vazgeçerim. Ölümlü dünya ölünce yanımızda kimseyi götürmeyeceğiz insan kalbindekilerle gider bu yüzden kalbimde her zaman hakedenleri taşırım
Bana aşık olduğu için ve bende sevdiğim için kısaca birbirimize aşık olduğumuz için.. birbirimiz olmadan yaşayamayacağımız için.. bu dünyada beni anlayan tek kadın o olduğu için.. sevdiğim güvendiğim için bağlanırım.. :)
<3
Canım benim🤗🥰😇
O insan :
Beni tamamlıyorsa ve gerçekten anlıyorsa
Sevgisini sunuyorsa
Sadece ona ihtiyacım olduğunu hissediyorsam
Dürüst ve sadakatli ise
Ben ona bağlanırım.
Cevap
9Cevap
Hani Üstad Necip Fazıl diyor ya "O yüz ki tevhid kaleminden bir satır, o yüz ki göz değince Allah'ı hatırlatır" işte bu sebepten bizim ki ben ona bağlı değilim ama ondaki ona bağlıyım.
İnsan var insan var bağlanmak için değerli ve özel olması gerekir ve buyukbir sevgi gerekir
Kalplerin sahibi Allah'tır O sev derse severiz bağlanırız, sırlar dünyasını biz bilemeyiz.
Benzer hikayeler yaşamışsak, sohbete doyum olmuyorsa bağımızın derinleşmesi mümkün.
%100 güvenebilceğimi hissedince. Bana sevgisini gösterince. Doğruyu konuşup, sadıksa bağlanırım.. oldu mu? Hayır..
Bağlanamadığım için cevap veremicem.
Aradığını bulduğun zaman
O derece yakın olmayı doğru bulmuyorum.
Bizim elimizde değildir belki
Sadakat ve güven
Sebep arayarak olmaz
Sevgisi icin
Aradığın herşeyi onda bulduğun için.
İnsan sevince bağlanıyor işte
Felaket olmak icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?