Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
bağlamak ile uğraşmam. seven insan zaten bağlanır aşık olur.. bunun için de kendim olmam yeterlidir.. zamana bırakırım eğer beni sevmiyorsa da gidebilir zaten sorun değil kimsenin peşinden koşmam ben
Bunu yapmak herkesin harcı değil. Açıkçası içimden ne geliyorsa bütün duygularını bütün kartlarımı açık oynayarak diyebilirim isteyen hoşlanır isteyen terk eder
Bir insanı kendime bağlamak için çaba göstermem benim halim tavrım onda bir etki bırakır ise ya da onauyum sağlarsa bu durum kendi kendine olur zaten kimseye bu şekilde bir yaklaşım sergilemem
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Birini kendime bağlamaya çalışarak, hiç boşa vakit kaybetmem. Benim zorlamamla olacaksa hiç olmasın daha iyi. Bazı şeyler kendiliğinden oluyorsa güzel oluyor. Diğer türlüsü bana göre değil..
Çok yüz vermeyeceksiniz kesinlikle Özellikle bi erkeğin size karşı saygısızlık yapmasına asla izin vermeyin Eğer yaparsa tepkinizi koyun Erkek dediğim biraz kızın peşinde koşacak Öyle hazıra konmak olmuyor Erkekse erkekliğini bilsin Kızlar soğuk yapınnnn asla alttan almayınnn