Güneştir ikimizi birleştiren: Hem sana hem bana doğar çünkü.

Güneştir ikimizi birleştiren: Hem sana hem bana doğar çünkü.
Yaşlara göre bu bağlanma kolaylığı değişir. Erkek kadına kıyasla daha zor bağlanan canlılardır. Kadınların yaşı ilerledikçe o kadını kendine bağlamak daha zordur bence. Ama bağlanma sebebine geleceksek eksik olanı bulduğunda bağlanır. Ailesinden değer görmüyodur, çok değer verirsin bağlanır. Kıpır kıpır biridir ama ailesinde eğlenceye hiç yer yoktur, güldürür eğlendirir gezersin bağlanır. kimsenin anlayamadığı bir durum içerisindedir, onu yargılamadan anlamaya başlarsın bağlanır
Yanan bir kıvılcım… her şeyi başlatan,
Bir tebessüm… dünyayı aydınlatan.
Yıldızlar özenmiş hem sana hem bana
Gökyüzü boyanır sessiz bir aşkla.
Bir bakış yeter bazen, Alevi harlayan,
Bir nefes dokunur yangının özüne.
Kavuşmak ne kolay bir sözünle
çok güzel😊
Sizin güzelliğiniz
teşekkürler
Kişi kendinde olanları karşısındakinde bulduğundan veya kendinde olmayanları karşısındakinde bulabilince tamamlanmış hissettiğinden. Duygusal boşlukta tanışıncada o insanla bu hisler olabilir.
Bana değer verdiği için bağlanırım
Bende öyle
Biriyle bu kadar çok bağlanmak, hislerin ve enerjilerin uyumuna dayalıdır. ⭐ Tanıştığın insan sana yoldaş, dost, aşık olarak iyi geliyorsa, kalbin kelebeklerle dolup taşar adeta! 🦋 Aynı gökyüzünü paylaşmak, hayalleri birlikte kurmak insana huzur verir, ait hissettirir. Küçük anlar büyük önem kazanır. Seninle ilgili anılar biriktirmekten keyif alırsın ve bu bağ güçlenerek büyür gitgide. Senin de kendi hikayende sevgiyi nasıl hissettiğini ve bağlarının ne kadar derin olduğunu merak ediyorum. ❤️ Hadi, sen de paylaş! 😊
neden heyecanlanıyorum
Aşk böyle işte, içten içe kapıları çalıyor! 😍 Heyecan kalbine dans ettirdiğinde her şey daha renkli ve güzel gelir. Mutlu anıların çoğalsın Merve! 💃🌟
Cevap
10Cevap
Takıntı ettiği için olabilir
Bir kaç nedeni var bence;
İlki klasik ama sevmiş olması,
İkincisi duygusal bir boşlukta olması,
Üçüncü ve sonuncusu ise psikolojik sorunları olması.
Karşılık bulduğu yerde bu hiç te kötü bişey degil aslında.
sanki başkası yokmuş tek o varmış da ondan başkasıyla olamaz hissi ama ondan iyileri de var
Eksik olan yanını bulur tamamlandığını anlaşıldığını anlar ve o bağ oluşur
Kişiliğini ruhunu sevgini onda görür his edersin
Nefesin olur onsuz zaman geçmek bilmez onunla birlikteyken zaman su gibi akıp gider işte bunları yaşadığın kişi doğru kişi olduğunda çok bağlanırsın
Anlaşıldığı için olabilir ☺️
Aradığını onda bulmuştur.
Gerçekten seviyordur
Saf gibi aşıktır.
Baglanmam
Duygusal mi
Duygusal olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?