Terapi etkisi yaratan şeyleri sayarsam bir kaç tane var sayabilirim.. Yürüyüş yapmak en sevdiğim, kedi sevmek de bir terapi, müzik dinlemek, kahve içmek, bunlar benim terapi niteliğinde hissettiğim eylemler.. Aslında farkındalığımızı yükselttikçe hayatta bir çok eylem bizde gerçek terapi etkisi yaratabilir, hatta yaşama sevincimizi yükseltebilir.. Bu biraz da bizim sağlıklı algılarla hayata bakmamızla ilgili olsa gerek..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kuran okumak. Namaz kılmak. Sıcak duş kahve iskender kebap😄Bi de gece balkon da bir sanatçı gibi takılıp aşağıda bir sürü insan olduğunu düşünüp şarkı söylemek.. Ve elbette gökyüzünü seyretmek, çok bunaldığım bşr n da zaten öleceğimi düşünmek bunlar işte 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Haydaaaa nssansjsn doğru ama enteresan…Spor Beşiktaş sohbet muhabbet bilmiyorum bunlar aklıma geldi. Genel olarak her saniyenin hakkını vermek, kaliteli vakit geçirmek önemli benim için. Anın kıymetini bilerek farkındalıkla hareket edip tad almak. Kaliteli yaşamak ve Kaliteli olmak diyelim.
tabi iyilik yapmakta aklıma şimdi geldi bak. İyilik yap denize at demişler. Çok doğru.
Tek başıma yürüyüş yapmak, yüksek yerlere çıkıp oturmak, sohpet edebileceğim biriyle konuşmak, masa tenisi oynamak bunların hepsi bana terapi gibi gelir.