Selamlar... Yatağımın örtüsünü değiştirmek, yastık kılıfımı değiştirmek o kadar iyi geliyor ki, o soğukluğa yanağımı koyduğum zaman çok iyi hissediyorum gerçekten. Çok var yani. 😃 #Eoéa_Eoéa
Terapi etkisi yaratan, yaptığınız şeyler neler var?
Yatak örtüsü değiştirmek ve temiz çarşafta yatmak gerçekten bana da terapi etkisi yaratıyor. Bunun dışında uzun ve sakin yürüyüşler beni de sakinleşmeme sebep oluyor. Bunlara dizi film izlemek ve kitap okumak da eklenebilir.
Bilgisayarımı fön makinesi ile temizlemek, termal macun yenilemek, söküp takmak.. İşimi yaparken ve uçakları gezerken de terapi yaşıyorum.. Oturuyorum uçağın içine.. Oh be diyip ince portakal suyunu içiyorum.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk okurken fön makinesi mi, noluyor dedim. 😃 oh ne güzel işinle ilgili seviyorsun, en güzeli. Portakal suyu detayı da çok önemli lütfen...
Terapi etkisi yaratan iki şey var. Birisi, balkonda oturmuş müzik dinlerken bir yandan da gökyüzündeki yıldızları izlemek. Diğeri, sahilde dalga sesleri eşliğinde kitap okumak...
2
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hepsi de çok güzel gerçekten. Artık sahilde kitap okumam lazım. 😃
İstanbul'da sahilden çok ne var 😂 mutlaka git 😂 hatta madem İstanbuldasın. Benim hayalimi gerçekleştir ve kireçburnu sahile git 😂 leyla ile mecnundaki yavuz hep orada kitap okurdu;
Her zorlukta geçicek bunlar iyi olucaksın yorulmadın mutlusun sen çok zeki ve iyi bir insansın her şey sana bağlı pes etmedim etmicem aynaya bakıyorum sonra kendine gel şimsi toparlan sen yıkılırsan kimse durmiyacak arkanda ve dik dur korkma ( gibi cünlerer düşünüyorum umutsuzlukta baya iyi geliyor)
Ya ben ilnginç ama matematik cözerken yürütüş yaparken belki ansızın önüme açıklığı için kendini sevdiren kedileri beslemek yani ortamına ana gore degişen şeyled ama olumlu olmak pes etmemek ilişki konuları hariçbu les etmemek mevzusunda gayet iyi ben tuhafım galiba hdhdhd
Ben de ay bile görünmedi. Hava bulutlu, bir tane yıldız gördün o da yanıp sönüyordu (ışık kırılması yaşıyor herhalde) belki de uzak aracı falandır. )) 2 tane de belli belirsiz yıldız gördüm bulutların arasından, onlar da gitti.
Müzik... çalıp söylemek hatta dans etmek... ve tabii ki alışveriş. 😅 Alışveriş, spor, masaj, keyifli bir ortamda keyifli bir demlenme ve sonrasında bir dans gecesi programı ile üstesinden gelemeyeceğim sorun çok az.