Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Bazen bir başlıyorum okumaya saatlerce kör olana kadar okuyorum.. Eğer hikayeye kendimi kaptırdıysam o bana inanılmaz keyif veriyor.. Bedensel olarak ne kadar yorgun olursam olayım sanki zihnimi rahatlatıyor.. Ayrıca müzik kesinlikle vazgeçilmezim.. Çalışırken, yürürken, spor yaparken, yemek yerken kısaca her an her saniye hayatımın merkezinde.. Kendimi mutlu hissetmek istiyorsam müziksiz kalmamam gerekir.. Bunun yanı sıra bazen mutfağa girip yemek yapmak da bana terapi etkisi yapıyor.. İnsanların benim yaptığım bir şeyleri deneyip lezzet almaları hoşuma gidiyor.. Keyifli akşamlar..
Denize girip kıyısında suyun içinde öylece oturmak dalgaların gelip çarpması ve de hiç bir şey düşünmeden öylece durmak tam terapi benim için. Yaz gelse de girsem diye bekliyorum hatta 🙇🏻♀️
Tuğkan Gönültaş yayınlarına katılıp, videolarını izlemek. Şu dönemde bu gibi adamları klonlayabilseydik keşke, insanların neşeye ihtiyacı var bunca derdin içinde olduğu dönemlerde.
Sabah erken uyanıp duş aldıktan sonra uzun bir kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkmak veya bahçe işleriyle ilgilenmek. Müzik dinlemek, kitap okumak, yazı yazmak, mandala boyamak, akşam eşimle kahve içip sohbet etmek diye uzayıp gider.
Yemek yaomak, bir şeyler ortaya çıkarmak, üretmek (fikir, yemek, içerik vs), kahve keyfi yapmak ve kitap okumak, temizlik yapmak bunlar benim için terapi. KS'de benim için terapi gibi bir yer