Kişilik & Karakter Azar işitiğin zaman ne hissediyorsun? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Herkesin sanki belli bir zamanı varmış bu görevi üstlenmiş gibi gelip herşeyi söyleyip içlerini rahatlatmaları kötü değil ama biz kötüyüz aynen aynen kessin öyledir 👌 Azar işitiğin zaman ne hissediyorsun? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben kimseden azar işitmem. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet haklısın biz kötü karakterleriz bu oyundan onlar ise iyi karakterler 😏😏 1 25 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bu aralar artık çalan telefonu sessize aldım Yorumla Yamaal +1 yıl Neden Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Arayıp bana saydiriyorlar 🙄 Yorumla Yamaal +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gerçekten de öyle 🤷 Yorumla Yamaal +1 yıl Kiz bak sana ne aticam 🥺😥😔 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam bakıyorum at Yorumla Yamaal +1 yıl youtube.com/shorts/FeYpR42t_tw?si=wpqLfjZ76r2b3g4cYemin ederim bilirim kiz daha küçüktür benden Yorumla Yamaal +1 yıl Adamla evlen miş neden evlendim dediler sevdim ve el işareti ile bagajda var işte dedi 😳😳😳 Yorumla Yamaal +1 yıl Para Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Anlamıyorum ki 😂 Yorumla Yamaal +1 yıl Kiz ben anlatım yaaa Yorumla Yamaal +1 yıl Yazdım 😆😆 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Terbiyesiz ya harbiden olaya bak 🤢🤢🤢 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kızın da beyni Yok Yorumla Yamaal +1 yıl 😥🥺😥midem bulandı akşam akşam Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sorma böyle şey mi olur anası babası yok mu bunun 🙄 Yorumla Yamaal +1 yıl youtube.com/shorts/8jmDoSHxL2c?si=AGyFCdcElO26h6RBBaksana çok tatlı değiller mi 😃😍😍😆😆😆 Yorumla Yamaal +1 yıl Milmem vardir Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😍😍😍😍😍😍Kadının karnı korkuttu beni 😑 Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂😂😂😂bende böyle oldum 😳😳😳😳görünce Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Bana bile ağırlık geldi o derece 😂 Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂😂😂ben kadını yatakta gördüğümde son ayı falan sandım bi baktım 😳😳😳😳 3 üz muş 😍😃😍 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sorma 😂😂🤣 Yorumla Yamaal +1 yıl 🙈🙈😂😂😂😂😂hahafhaha Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben kimseden azar işitmem oldu ki bu iş yerinde oldu diyelim altında kalmam diyeceğimi der çıkar giderim oradan.. 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha bugün yaşadım gereken cevabı verdim. Anne babam harici kimse beni azarlayamaz 0 0 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Azar işitince kulaklarını ısırıyorum 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. hiç bir şey hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 853 cevap paylaştı. Utanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben kimseden azar işitmem.
Evet haklısın biz kötü karakterleriz bu oyundan onlar ise iyi karakterler 😏😏
Bu aralar artık çalan telefonu sessize aldım
Neden
Arayıp bana saydiriyorlar 🙄
🥺🥺🥺
Gerçekten de öyle 🤷
Kiz bak sana ne aticam 🥺😥😔
Tamam bakıyorum at
youtube.com/shorts/FeYpR42t_tw?si=wpqLfjZ76r2b3g4c
Yemin ederim bilirim kiz daha küçüktür benden
Adamla evlen miş neden evlendim dediler sevdim ve el işareti ile bagajda var işte dedi 😳😳😳
Para
Anlamıyorum ki 😂
Kiz ben anlatım yaaa
Yazdım 😆😆
Terbiyesiz ya harbiden olaya bak 🤢🤢🤢
Kızın da beyni Yok
😥🥺😥midem bulandı akşam akşam
Sorma böyle şey mi olur anası babası yok mu bunun 🙄
youtube.com/shorts/8jmDoSHxL2c?si=AGyFCdcElO26h6RB
Baksana çok tatlı değiller mi 😃😍😍😆😆😆
Milmem vardir
😍😍😍😍😍😍
Kadının karnı korkuttu beni 😑
😂😂😂😂😂bende böyle oldum 😳😳😳😳görünce
😂😂😂
Bana bile ağırlık geldi o derece 😂
😂😂😂😂ben kadını yatakta gördüğümde son ayı falan sandım bi baktım 😳😳😳😳 3 üz muş 😍😃😍
Sorma 😂😂🤣
🙈🙈😂😂😂😂😂hahafhaha
Ben kimseden azar işitmem oldu ki bu iş yerinde oldu diyelim altında kalmam diyeceğimi der çıkar giderim oradan..
Daha bugün yaşadım gereken cevabı verdim. Anne babam harici kimse beni azarlayamaz
Gülüyorum arsız oldum çünkü
Bende azarlarım
Girmiyordum ondan yazmıyordum
Hiçbir şey hissetmem😐😐
Azar işitince kulaklarını ısırıyorum
hiç bir şey hissetmiyorum
Hissizleştim artık bisey hissetmiyorum.🙂
Utanıyorum
İntikam planı kurarım