plates topu üzerinde yuvarlanan ben'i gören kızımın (güya) iltifatı: o kadar esnek ve başarılıymışım ki adeta sirkteki fillere benziyomuşum. buyur https://www.pngindir.com/png-bdvmvu/ : ))
“Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler gördük.” Artık daha temkinliyiz. Böyle kelamlara hemen kanmıyorum, zamana bırakıyorum. Gerçek veya sahte olduğu birlikte vakit geçirdikçe ortaya çıkıyor. Bir de buradan selam göndermek istiyorum. Yolunda AŞ’nin yolunda arkadaşları, hayırlı işler. Tekeriniz er ya da geç, elbet bir gün patlar. Yolda kalırsınız vesselam. 👋
"çok güzel olmuşsun" _yhaa o senin güzelliğin :) nedense bu hep zorla söyleniyormuş gibi geliyor insanlara ve en yapmaciği da -SEN DAHA GÜZELSİN- ney yani bir kiz öteki kizlarin daha güzel olduğunu ruhen kabul etti ve itiraf etti 😊😊
"Çok asil hanımefendi insansınız selamun aleyküm " diye mesaj gelmişti instagramdan bir zamanlar önce. Giyiniş ve hayata duruşum itibariyle laf atarken sonuna bir de selamun aleyküm koyup efendi görünme çabaları yok mu zaten sinir bozucu bunu örtbas etmeye çalışmaları çok daha sinir bozucu
sen nasıl tatlısın sözünü duyunca direk midem bulanıyor insan göz göre göre yalan söylemez ki acı biber yiyip dudağını şapırdatmak gibi noluyor lan diyorum arkada bir çocuk mu var diye istemsizce bakıyorum 😁😁
Çok şey fark eder. Türk kızı değilse şansım artar falan dermişim bu işin şakası da bu güzellikte bir Türk kızı kafasını çevirip menfaati olmadıkça ben ve benim gibi düzgün erkeklere bakmaz ondan kinimi kustum sadece
Biri bana "Çok güzel karısınız hanımefendi.." Dese o kişiyle aynı ortamda durmam. Bu nasıl cümle ya? Karı ne ya? Arkasında hanımefendiyi yapıştırmış. 😂
@Livaković hatun öz türkçe ve kadının atasıdır. hatun katun kadın evresinden geçmiştir. Hanım da asil bir kelimedir Büyük Han a sağındaki karısını göstererek bu kadın kim demişler o da demişki o da benim HAN'ım tabi bu bir rivayet ama kulağa saçma gelse de bağlantılı çok şey var böyle birbiriyle.
En İyi Cevaplar