Gökgürültüden tedirgin olur musunuz kötü bir şey olucak hissi olur mu?

Ra'd Suresi 13. Ayet (Diyanet Meali):
"Gök gürültüsü O’nu hamd ile tesbih eder, melekler de O’nun korkusundan tesbih ederler. O, yıldırımlar gönderir de onlarla dilediğini çarpar. Onlar ise Allah hakkında mücadele ediyorlar. Oysa O, azabı çok şiddetli olandır."
Güncellemeler
7 ay
Bu ateistler ne kadar saldirganlasmis kuyruk ağrınız ne bilmiyorum ayetten gecen söz hoşuma gitti paylastim kendi muslumanin bile Allah adını duysa pisliklesiyor yorumlarda saldırıyor ben ve başka müslümanlar müslüman görmeye dininizi sevmiyorsunuz diye saygisizliginizi çekemez bu kadar dayanamiyorsaniz görmeye gidin israil ülkesinde yaşayın orada müslümanim diyene idam edip tüfeğe çekiyorlar size layık yer
Güncellemeler
7 ay
Ben Müslümanım diye başka dinden olan bir sapık p*rno küfürlü sözlerle beni tecavüz etti müslüman başka din mensubu olan kardeşlerim bunlar gibi soysuz ve sapıklara neden İsrailden farkınız yok layık olduğunuz yer dedigimi anlamışsındır bu tecavüzcü gizli üye hepimizi gösterdi israil müslüman diye tecavüzler etti katliam yaptı bu gizli üye musluman ayet paylaştı diye tecavüzler bana p*rno kelimeler etti böyle yapanlar onu doğurana hakaret etmiş oluyorlar onu doguranda bir kadın🙂
Gökgürültüden tedirgin olur musunuz kötü bir şey olucak hissi olur mu?