Geceden beridir yağıyor mübarek öyle böyle değil şimşekler gök gürültüleri falan.
Sanki akşam üzeri hava öyle sıkıcı öyle kasvetli...
Geceden beridir yağıyor mübarek öyle böyle değil şimşekler gök gürültüleri falan.
Sanki akşam üzeri hava öyle sıkıcı öyle kasvetli...
Hayır gök gürültüsü beni korkutmaz aksine ben gök gürültüsü seviyorum daha çok. çünkü yağmuru da seviyorum yani sessiz olduğu zaman daha çok gök gürültüsü dinlemek beni mutlu ediyor her zaman geceleri de bu yüzden yağmur yağdığı zaman kendimi çok daha huzurlu geliyor. bu yüzden de bazen dışarı çıkarım çünkü kendimi iyi hissederim. yani korkak bana saçma geliyor oldukça
Yağmuru severim de gökgürültüsü beni korkutur evet.
Cevap
44Cevap
Bir gök gürültüsünü başka bir gök gürültüsü korkutamaz🙄
Hayır, gök gürültüsü beni korkutmuyor. Sanki dünyaya dışarıdan fotoğraf çekiliyor gibi geliyor bana ve şimşek çıktığı an ki görüntüyü seviyorum.
Hayır. Seviyorum yağmurlu havaları ve gök gürültüsünü. Hayatta ondan çok daha korkunç şeyler var maalesef. Keyifli günler..
En sevdiğim hava
Evet korkarım gök gürültüsünden.
Hayır tam tersi çok seviyorum⛈️
Korkmam
Oha yavrum :D
Sakince sevemem ben, doğama aykırı :D gel yamacıma sjsjs
Oy oy :D “kızım” yazdın eridik sjsj korkma gel gök gürültüsü de neymiş benim yanımda
Gök gürültüsünü duymazsın bile :D korkmak istiyorsan başka planlarım var 😛
Aratayım mı¿ yalnız oruç oruç tövbe est :D iftarı bekle
Uykumdan sıçramışlığım var
Yok severim ben
Korkutmaz
Hayır çok severim
Evet korkutuyor 6 şubattan bu yana. Çünkü depremden 1-2 saniye önce hep dikkatimi çekti hava aydınlanır gök gürültüsü gibi bir uğultu hemen ardından büyük deprem. Bunu defalarca tadınca.. yağmurlu havalarda uyumuyorum travma oldu🥺
Tek olmadığımı bilmek ne güzel. Yaşadın mı o anlatı peki yoksa uzaktan görünenlerden mi sadece. Umarım yaşamamışsındır 🥺
Evet tüm türkiye yaşadı bizimle birlikte.. umarım geçer bu günler
Evet korkutuyor ama çocukluk da olduğu gibi değil tabi çocukken gece ışığı bile korkutuyor du yorganın altına saklanıyor dum görmemek için
Gök gürültüsünü severim güç ve kuvvet kimde olduğunu gösteriyor Rahman
Yaş almış başını gidiyor ama hâlâ korkuyorum evet ne yalan söyleyeyim. 😄
Korkmam tam aksine bayılırım. Sabah çok şiddetli yağdı uykumdan uyandırdı ama çok güzeldi
Eğer çok sık üst üste olursa korkarım ama tek tük olunca korkmuyorum
Evet güzel yağıyor ama öyle gök gürültüsü şimşek falan da duymadım
İçerdeysem hoşuma gider, ama dışardaysam yıldırım tehlikesi beni korkutuyor. Özellikle kırsal bölgelerde paratonerlerin olmadığını düşününce kaçacak delik arıyorum.
Hayır. Aksine oturur izlerim. Doğa olayları oldum olası ilgimi çekmiştir ☯
En İyi Cevap