25 yaşındayım hiç dostum yok sosyal çevrem yok iş hayatına giremedim tecrübe kriteri yüzünden... hiç sevgilim olmadı flört vs bile etmedim hiç sevilmedim sürprizler yapanım olmadı. İnsanlarla iletişimimi devam ettiremiyorum arkadaşlık vs olsun konuşacak konu bile bulamıyorum. Hayatımı nasıl düzene sokucam? Belki de evde kalıcam yalnız bi hayat kaderim nasıl düzene sokarım hayatımı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence geç kalmadın vaz geçme
Ben de 35 yaşındayım hayata geç kaldım iş hayatım sosyal hayatım aşk evlilik hayatım olmadan yaşlanıyorum
Ayniyiz namaz da kılıyorum dua ediyorum ama gene mutsuzum
Kardeşin var mı ben iş görüşmelerine gidiyorum başkasını alıyorlar anksiyetsm yok aslında düzgün ortamı olan biyerde ise baslamak istiyorum
Allah kabul etsin Allah yardımcın olsun ben de namaz kılıyorum hep dua ediyorum ama hayatımda değişme olmuyor hep aynıyım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum arkadaşım çevrem olmadı sevgilim flörtüm olmadı sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim hayatın içinde değilim toplumda yerim yok hiç açılamadım çok içime kapanık öz güvensiz pasif kaldım
Bence iskur dan sende iş bak en azından görüşme yapmayı dene belki olumlu dönen olur okul okudunuz mu univ falan ? Namazları bırakma gene de ölünce allaha hesap verecek hayat herkesi imtihan ediyor işte
10 senedir namazlarımı kılıyorum işkurda da 12 senedir kaydım var çok işe başvurdum ama olmadı mesleğim tecrübem yok bir de utangaç çekingen öz güvensiz biriyim bu da herşeye engel oluyor maalesef
Küçük işletmeler sizin için uygun ya bende de bazen ozguvemsizlik oluyor yalan değil iş görüşmesine giderken falan kalbim hızlı atıyor ama sonra karşımdaki sorular sorunca geçiyor meslek yok demişsiniz düz lise mezunu musunuz
Evet düz lise bitirdim sonra sınavlara girdim kazanamadım 32 yaşında 2 yıllık açıköğretim bitirdim öylesine herhangi bir bölüm okuyum bari dedim kaç sene oldu daha gidip diplomayı bile alamadım iyice hayattan koptum 35 yaşındayım kendimi hayata karşı yetersiz zayıf güçsüz hissediyorum hayata çok geç kaldım
Bence bi kursa yazıl veya fabrika tarzı yerlere başvur bak ailen annen bu duruma uzuluyordur en azından işin olur beni alsalar giricem ise
Evet ailem de üzülüyor zaten ailemle yaşıyorum kursa gitmeye işe girmeye utanıyorum çekiniyorum maalesef mahalleye sokağa bile çıkamıyorum sadece camiye teravih namazına gidiyorum bir de oy kullanmaya gittim normalde hiç evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi hep evde geçirdim sen de inşaAllah istediğin gibi bir iş bulursun
Psikoloğa gitsen ailen destek olmaz mi maddi durumunuz nasıl annen baban çalışıyor mu tek çocuksun dimi anne falan bisi demiyor mu veya baban
Psikoloğa gidemem imkanım yok sigortam da yok zaten faydası olacağını sanmıyorum annem babam da artık yaşlandı tek değilim ailem çok şey diyor ama ben hep aynıyım maalesef bu şekilde yaşlanıyorum
bende 20 yaşındayım aynı durumdayım bu millet nasıl böyle kopmaz bağ oluşturuyo anlzmadım
insanlara kötüde davranmıyoruz
O da bir şey mi ben 35 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
Hmm iş hayatında arkadaşların olur ama işe gir bence bende evlenemedim geç kaldım gibi hissediyorum ama sağlık olsun henüz yaşım genç diye düşünüyorum okadarda yasli degilim 30 dayim
Is için tecrübe soruyor her yer bi ara mağaza da çalıştım çıktım çok yorucu oralar da... onun dışında görüşmelere gitsem de tecrübe soruyorlar belki girerim
Mutlaka girmelisin derim arkadaş edinirsin bende senin gibiydim ise girince acildik biraz
Benim özgeçmiş aynısı
geçimini nasıl sağlıyorsun birde ne kadardır iş arıyorsun
Ailemle yaşıyorum bi ara mağaza da part time çalıştım koton lcw tarzı öyle yerler alim yapiyor sonra istifa ettim sürekli evdeyim harcama vs olmuyor haliyle aslında istesem gene girerim market mağaza ama öyle yerler yorucu
Bende 25 yaşındayım ve bu söylediklerini şu an bende yaşıyorum hatta yalnızlığa o kadar alıştım ki çevremde kimse olsun istemiom😔😔
Okul okudunuz mu peki ben mağaza da çalıştım istifa ettim sonra zor geldi
Turizm ve otel işletmeciliği açık öğretim okudum şimdi de güvenlik sertifikası aldım iş bulabirşsem calıscam
Otel ilanı dolu rezerve için iskur indir google a otel resepsiyon iş ilanı diye bak çok var inşallah bulursun
Ailem pek otelde çalışmamı istemıo özellikle babam
Öyle zor iş bulursun bence dinleme aileni yaş geçiyor ayrıca resepsiyonda temiz is
Acele giden ecele gider yavaş olmak lazım
Mesaj at bari 1 tane arkadaşın olsun 🤔
Yalnız hissediyorum ben de
Bir yerden başla