Kalbi kırılan bir kadının gönlü bazen bir çiçekle bile alınabiliyor fakat gerçekten kalbi kırılmış bir erkeğin gönlünü almak daha zordur diye düşünüyorum...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalbi kırılan bir kadının gönlü bazen bir çiçekle bile alınabiliyor fakat gerçekten kalbi kırılmış bir erkeğin gönlünü almak daha zordur diye düşünüyorum...

Bence bunun kadını erkeği pek yok.. karaktere göre değişir. kimisi vardır ki kırıldığı zaman ne olursa olsun asla affetmez kimisi vardır ki daha affedicidir dayanamaz hemen tamam der. bense daha çok karşımda ki kadının bana yaptığı hataya göre değerlendiririm. aldatma yalan olmadığı sürece affedebilirim tabi ki de sevdiğim kadını
Eline sağlık dostum
Teşekkür ederim dostum
Erkeğin gönlünü almak daha zordur. Çünkü biz belli etmeyiz, o fırtına ile kendimiz mücadele ederiz. Kadınlar yıllar geçse unutmaz derler aslında biz erkekler asırlar geçse unutmayız. Sadece dillendirmez, gün yüzüne çıkarmayız o kadar.
Cevap
16Cevap
Erkeğin daha zordur. Çünkü kadınlar yaradılış gereği duygusal yaratildiklari için bir iki trip yaparlar ama çabuk yumuşarlar erkekler daha kararlı ve inatçı olurlar
Kesinlikle öyle 👍👍
Erkeğin gönlünü almak daha zordur. Kadınlar duygusal, iki trip yapar en ufak güzel söze veya jeste yumuşar.
Benlik sıkıntı yok ben kırıldığımda doğduğuna pişman ediyorum dhdgdh
Kadının gönlünü almak daha zordur...
O bence ne kadar kırıldığına bağlı. Kadınlar çok çabuk kırıldığı için iki söze yumuşarlar. Ama gerçekten kalbi kırıldıysa o ilişkiyi bitirmeyi bile düşünebilirler. Erkekler de o kadar herşeye kırılmazlar bence. Fazla kırılmadıkları için kırıldıkları zaman ne yapacağını bilmez insan. O yüzden cevabım erkekler😊
Kalbi kırılan erkekten korkmak lazım, affetmek konusunda çok inatçı olabilirler. Ancak şöyle de bir şey var, defalarca kalbi kırılmış bir kadının bir noktadan sonra gönlünü almak mümkün olmaz, gitme noktasına gelmişse bir daha ne yaparsan yap geri döndüremezsin.
Evet tam manasıyla böyle gerçekten
çünkü geçmişi ben unutamıyorum
Erkek sineye çeker bir şekilde ama kadın incedir bir tarafı unutsa bir tarfı kesinlikle hırs ve kin nefret tutar. ama ince ruhlu oldu için bazı şeyleri umursasa kafada yaşar
kadın erkeğe güvenmek ister aldatırsa mesela asla güvenmez
kadınlar duygusal ama erkekler de kin besliyor
Her iki taraf içinde zor olabilir ama erkeklerin yetişirilme tarzında ki ve yaradılışlarında ki o fazla gurur yüzünden daha da zorlayıcı olabilir illa kıyas olacaksa.
Maafeles ki fjfj
Kendimden yola çıkarak cevap vereyim. Erkeklerin gönlünü almak bence daha kolaydır. Kadınlar için durum zor olabilir. Ben kalbim kırıldığında suçun boyutu büyük değilse kısa sürede affetmek istiyorum. Kırık kalpler ile günü bitirmek günleri geçirmek istemem.
Derinden kırılan bir kâlp ister erkeğe ister kadına ait olsun, kâlp her zaman için sonuna kadar güvenmek ister.. Kıran kişi o güveni verebilir mi, o kâlbi tamir etmeyi, eskisinden bile daha sağlam hâlde yenilemeyi başarabilir mi, bunların çok ciddi ele alınması gerekiyor. Gönül maddiyata dayalı alınmaz, defalarca kez alınamaz, en fazla iki kez alınabilir.. Gönül kırarken baştan iyi düşünmek şart.. Bir çiçeğe güvenecek kadın da pek kalmadı.. Sonsuza dek affetmez bazı kadınlar benim gibi..
Rica ederim 🌸
Onu bilmem ama arkadaşlarımın eşi, sevgilisinden gözlemlediğim kadar erkeklerin gönlünü almak zor. Arkadaşlarım bir gül e ve iki tatlı söze kanıyor barışıyorlar. hemen ama enişte tarafı çok nazlı küçük bir kavgayı 20 gün uzatiyorlar.
Hm
Buna katılıyorum gönlü kırılan bir erkeğin gnlü kolay kolay alınamaz bizler biraz daha biyolojik beki belki hislerimile daha empatik ve duyarlı olduğumuz için kolay yumuşarız
Ortada kırılan bir kalp varsa bunun erkeği, kadını olmasının bir önemi kalmıyor. Gönül almak tabii ki de önemlidir ama kalp kırmamak daha da önemli bence.
Kalbi ciddi anlamda kırılmış bir kadın veya erkeğin artık güveni yok olmuştur.. gönül alınmış görünse de kırgındır ama oranla yine de erkeğin ki daha kolay alınır..
Biliyorum şey yani tahmin edebiliyorum
Kadının zor kadın kırılınca değişiyor ve asla da eskisi gibi olmaz yapamazsın kadınların fıtratı bu nefret ettirmeyeceksin uçarsa Bi daha kelebek olmaz sana
Erkeğin gönlünü almak daha zordur.
Kadınlar duygusal varlıklar iki güzel söze yelkenler suya. 🤦🏻♀️😊
Bende erkekler diyorum. Biz biraz daha duygusalız bu konuda birde seviyorsak bir şekilde ikna edilebiliriz diye düşünüyorum.
bence de :)
Tam tersi, kadın milletinin gönlünü almak bin dereden su getirmek kadar zor. Çiçekle böcekle kandığını sanarsınız içinde fırtınalar kopar size belli etmez. Çiçekle kırılan bir şey onarılmaz. Erkek unutur gider, kadın s*ittin sene unutmaz.
yok ya vallahi kolay bak :D
öyle sanmaya devam et. 🤣
Cinsiyetle alakası yok. Kinci ise zordur mesela. Veya kalbi fazla kırıldıysa falan. Olaylara göre de değişir.
Kadının. Çünkü erkekler daha çabuk unutuyorlar ama kadınlar kırıldıklari şeyleri kolay kolay unutmazlar
Orası öyle tabi kişiden kişiye değişir. Ama ben genel olarak düşündüm. Yoksa tabiki kalbi kırılan bazı erkeklerin gönlünü almak daha zor olabiliyor
:)
Erkeklerin bence. Biz daha affediciyiz o yüzden daha kolaydır. Ancak erkekler biraz daha net olabiliyorlar ve bu da işi zorlaştırıyor.
Erkeklerin daha zordur. Kadinlar daha cabuk yumusar genelde.
Kadinlar biraz daha kinci olabiliyor. Tamamen de unutmuyor. O da var.
Bence kadının, erkekler her şeye kanıyor cndjsh
Kadınlar bu konuda daha ketumlar. Biraz sakin lütfen.
Kırığın derinliğine göre değişmekle birlikte kadınlar daha çok zorlayabilir.
Cinsiyetle alakası yok. Kinci, takıntılı ve karamsar insanların gönlünü almak daha zordur, yani ben.
Ikisininde almak zordur cünki kırılmış kalp onarılamaz olsa bile izleri kalır
Hahhsha mersi canım💅😂
Kadının zordur ya erkekler iki güzel söze hemen affediyor kadın günlerce uğraştırır.
Bilemedim ndmsnsns bence erkekler daha kolay affediyor
O zaman istisnalar var ndnsndm
Kadının gönlünü almak daha zordur, erkek fazla naz yapmaz.
Kalbi kırılan erkeğin içinde kopan rüzgarı kimse bilemez
Erkekler genelde belli etmez , olan biten içinde kopar . Yine kendisi düzeltir kalbini. Sonra yoluna devam eder.
Kadının gönlünü almak dha zordur.
Nedenn
Her kadın aynı diğil, ben unutmam meselaa :))
Duyguların cinsiyeti olur mu hiç.. ikisi de insan.. kalp bir kere kırılmaya görsün. Tamiri çok zor.
Hicbirsey zor değildir istemek ya da istemekle alakalı her şey...
Erkeğin gururunu zedeleyecek şekilde kalp kırarsan ne yapsan ne söylesen affetmez. Basit şeyler için kırmışsan iki tatlı sözle gönüllerini kolaylıkla alabilirsin. Biz kadınlar bu konuda biraz detaycı ve duygusal olduğumuz için erkeklere göre bu süreci biraz daha fazla uzatabiliyoruz ne yazık ki..
kadınların "sevgisi, aşkı" sahte o yüzden, erkek adam "gerçek" sever.
Bence bir kadının gönlünü almak daha zordur kadınlar pişman eder adamı
Mizaca göre değişebilen bir durum.. Cinsiyet ile alakalı değil..
Erkek veya kadın diye fark etmez kırılan insanın kalbi ne kadar güzel ise o kadar derindir yara
Erkeğin, hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Erkeğin gönlünü almak 1 dakikadır, kadının gönlünü almak ise erkeğin ömrünü tüketir : ))
Bir insanın kalbi sağlam kırıldıysa, erkek ya da kadın olması fark etmiyor
Kadının, erkek kırılsa bile belli etmez
Elbette...
Nasıl kırıldığına bağlı bir şey
Evet bu da bir etken
😔evet
Bence bunun kadını erkeği olduğunu düşünmüyorum. İnsanız ve kalbimiz kırılıyor elbette
Kadınların zor onlar daha naif oluyor
erkegın gonlunu
Kırılma derecesine göre değişir
Erkeğin
Erkeğin bence
Kadinlar bence
Erkeğin daha zordur
Neye kırıldığına göre değişir cevap
Kadınların gönlü kolay alınmıyor ya
Takıntılı biriyse imkansız
Kadının gönlünü almak daha kolaydır
Benim kalbim kırıldı