1. iki kişi arasında biten ilişkide , duygusal acıya daha dayanıklı olan daha çabuk unutur. tecrübeli olan daha çabuk unutur. Ama sarsıntı aynı oranlarda olur diye düşünüyorum. 2. cinsiyet açısından bakarsak erkek yalnızlığa daha dayanıklıyım düşüncesinde (!) olduğundan yalnızlığa kendini daha çok iter. Kadınsa evlenip çocuğum olursa yeni aşkının olacağını düşünür. Yani daha çabuk unutur.(!)
İlk başlarda kabullenemiyosn heralde. O da alışkanlıktan sonra yavaş yavaş siliniyor kafandan yüzünü bile hatırlamıyorsun. Ne kadar az umursarsak beynimiz o kadar önem veriyor umursamayınca da unutuyoruz. Bazen arkasından okuduğun bir bedduaya bile gülüp geçiyorsun ne kadar kızgın ve kırgın olsanda.
Genellikle kadın. Çünkü erkek doğası gereği güçlü ve bir şekilde kafasını dağıtarak toparlanıyor. En başta bunu kadın kadar dışa vurmuyor ve sonunda içselleştiriyor. Gelinliğine kadar kuran bir insandan bahsediyoruz, kadınlar üzülmesin de kim üzülsün.
Hangi taraf daha çok sevdiyse daha çok hayal kurduysa o taraf hayata yenik başlar. O taraf daha çok acı çeker. Ama işin iyi tarafı o bir daha sevebilir ama karşı taraf aynı sevgiyi bulamaz
Erkek İlk Başta Umursamaz, Bekarlık Sultanlık Der, Kız İse İlk Başta Acı Çeker... İlerleyen Zamanlar da İse , Erkek Acı Çeker ; Geri Dönmek İster Ama Kız Acısını Çektiği İçin Geri Dönmez Acımaz Bu Durumda , Erkek Sonradan Kadın İse İlk Başta Acı Çeker
Erkeklerin daha çok acı çektiği kanaatindeyim. Kadınların dilinde, sürekli söylenirler ama sessiz çekilen acının daha çok can yaktığına inanıyorum ben.
Kadının acı çekmesi erkeğin takmamasıyla başlayacak erkeğin acı çekmesi kadının takmamasıyla son bulacaktır. Bu tam tersi de olabilir ama bı ihtimal daha yüksek geldi bana nedense 🤔
En İyi Cevaplar