Kişilik & Karakter Problemlerinizi nasıl çözüyorsunuz? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaçarak Uyuyarak Üstüne düşerek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Problemlerinizi nasıl çözüyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Konuşarak. çözüm bularak 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Problemlerimi üstüne giderek çözerim. 0 0 Yorumla
BabaGenghisKhan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tek bir sorunun cevabını merak ediyorum 0 0 Yorumla
aforizmalar Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ağlayarak 0 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Qa onu eklemmlqzıödı Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Dövüşerek 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Üstüne giderek 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Üstüne giderek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Konuşarak. çözüm bularak
Problemlerimi üstüne giderek çözerim.
Tek bir sorunun cevabını merak ediyorum
Ağlayarak
Qa onu eklemmlqzıödı
Zamanq bırakarak
Dövüşerek
Kabullenip uyurum
Bir şeyleri kırarak vurarak falan