"Sevmek, sevilmek hepsi boş bunu anla,
Önemli olan direnmek bu hayata!"

"Sevmek, sevilmek hepsi boş bunu anla,
Önemli olan direnmek bu hayata!"
Sevgiyi sadece sevgili mi veriyor? Anne, baba, arkadaş, çocuk vs. sevgisi neyime yetmiyor? Sevgili kişisinin sadece adı sevgili. Bir de kelime kökünde bile sevgi var sanki çoğu pek sevmeyi biliyormuş gibi. Tamamen saçmalık. 😅😅Sevgili kişisi sevgiden daha farklı şeyler verme derdinde oluyor. O hâlde gerek de yok.
Sevmek ve sevilmek benim için en önemli seydir. Bugün varsam eger, nefes aliyorsam birileri tarafindan sevildigim içindir. Sevgi beni hayata baglayan birsey, ip gibi ayni. Sevgi gittigi an yok oldugu an ipim kopar ve bu yasamdaki sürem biter. Sevgi kalbin en sicak duygusu, hissidir. Kalbi ve insani isatan seydir sevgi. Hiç sevilmeyen veya hiç kimseyi, hiç birseyi sevemeyen bir insan düsün. Sevilen ve sevgi verebilen bir kisi ile arasinda ne kadar büyük bir fark olur.
Insan dogasi geregi sevilmek ister. Sevgisiz bir insan sulanmayan bir çiçek gibidir. Sulanmadigi takdirde eksik kalan, yasami bilmeyen görmeyendir.
Keske herkes sevilebilse. Tas kalpli insanlarin bir çogu sevgi eksikligi çeken kisilerdir. O nedenle sevgi yasam için sarttir. Fikrimce.
O zaman, umarım kimse sevgisiz kalmaz diyorum.
Umarim.
Evet, bu sadece benim için değil, aynı zamanda toplum sağlığı açısından da önemli bir unsur. Toplumun bu durumda olmasının sebeplerinden biri de sevgisizlikten kaynaklanmaktadır.
Cevap
5Cevap
Evet sevilmek benim için önemli
Önemliydi bir zamanlar. Ama şimdi anladım kimsenin beni sevmeyeceğini.
Sevgi sevildiğinden de emin olduğunda çok güzel
Evet önemli benim için
Sevgi uğruna yaşadığımız şeydir
Sevmek sevilmek benim antidepresanim
Önemsiz bana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?