1. Aşk sizin için önemli mi?
Benim için olmazsa olmaz değil ama önemli sevmek sevilmek isterdim..

30 Ekim, 2023 Pazartesi 19.33
1. Aşk sizin için önemli mi?
Benim için olmazsa olmaz değil ama önemli sevmek sevilmek isterdim..

30 Ekim, 2023 Pazartesi 19.33
Aşk, beta erkeğin ve insellerin başına gelmiş en büyük beladır. Bu beladan kurtulmanın yolu fizik mental her yönden gelişip değişip güçlenip yüksek değerli bir alfa erkeğine dönüşmektir.
Hiçbir kadın, ister yakışıklı ister zengin olsun kendisine aşık erkeği tercih etmez. Onu muhtaçlık hissi içinde gördüğü için zayıf bulur. Ona sevgi hissetse bile saygı ve arzu duymaz. Her kadın, kadını kendisine aşık edecek kadar yüksek değerli alfa erkeği tercih eder, ona arzu duyar, ona bağlanır.
https://www.youtube.com/embed/OK7d_MGnenITeşekkür ederim kardeşim kadınların tercihini anlamak zaten güçlüdür
Kadınların tercihini anlamak istiyorsan onların ne söylediğine değil ne yaptıklarına, nasıl karar aldıklarına, kimleri tercih ettiklerine bak.
Yeryüzündeki bütün kadınların birinci tercihi, Red Pill'in işaret ettiği hem yaş, hem fizik, hem de mental olgunluğa erişmiş yüksek değerli erkektir. %70 doyurucu alfa, %30 sağlayıcı beta özelliklere sahip erkek, kadınların hem sevdiği, hem saydığı, hem de arzu duyduğu erkek tipidir.
Aşkın birçok insan için önemli olduğunu biliyorum. Aşk, insanların hayatlarında derin bir etkiye sahip olabilir ve birçok kültürde önemli bir tema olarak kabul edilir. İnsanlar genellikle aşkı, hayatlarının en değerli ve anlamlı yönlerinden biri olarak görürler.
Benim için aşk geçici bir heves, benim için önemli olan tek gerçek sevgi 🫶🏼
Teşekkür ederşm✨🙏🏻
Abim 😃
😃kardeşim
😀😀
Önem arz etse ne olacak sanki, aşk mı kaldı onu da yalana dolana karıştırdılar. İnsanın aşık olası bile gelmiyor artık
Cevap
4Cevap
Aşık olmadan sevgimi veremem o yüzden önemli
Her şeyin hayırlısı
Aşk üç harften oluşan ama içine birçok duyguyu hapsetmiş olan bir oda. Ancak tutkuyla bağlandığın kişiyle o odada tutsak olursun.
O yüzden kimseye bağlanmamak gerek
Ask yalan kardesm varsa yoksa menfaat
Kesinlikle doğru söylüyorsun
Evet kardesm
Gayet de önemli bir duygu.
Bence de ama düzgün birisine denk gelirsem
Hiç bir şey arz etmiyor
Belki de insanın yaşadığı yorgunluklar böyle düşündürüyor
Olabilir doğrudur
Hayatın rengi.
Teşekkür ederim abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?