Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Benim için önemli değil. yani beni kim kabul etmiş ya da etmemiş umursamıyorum.. bir şeyi yapıyorsam zaten sevdiğim için ya da kendim için yapıyorumdur.. kimsenin onayına da ihtiyaç duymuyorum hayatta
Herkes beni sevmek kabul etmek zorunda değil zaten böyle bir şey de mümkün değildir. O yüzden herkese karşı saygım vardır ama sevip değer vermek zorunda değilsin. Kabul etmemesi beni etkilemez
Ben önce vicdanıma soruyorum. Paşam diyorum rahat mısın? Ooo hem de nasıl bebekler gibi diye cevap veriyor. Gerisini düşünmüyorum. Kim beni kabul etmiş, kim etmemiş, bana afkurmasınlar yeterli. 😃
Kimin beni kabul etmediği hiç umurumda olmaz. Benim yavuzluğum kabul edilmek istenilmeyen doğrular konuşulduğundadır. Kabul görmeyen doğrular hazımsız zihinlerden çıkar.
Biraz etkilediği doğru ancak günümü, anımı rezil edecek ve zihnimi meşgul edecek kadar etkilemiyor. Kabul görmüyorsam bir yerde bir yanlışlık var demektir.
Herkes değer görmek ister ama kendimizi de herkese kabul ettirmek zorunda değiliz. Bazen etkilese de çoğunlukla umursamam. Çünkü kendi değerimin gayet farkındayım