#SheWolfWoman
#Objektif olmayan eleştirileri mi tercih ederdiniz, dedikodunuzu yapanların yüzünüze gülmelerini mi?
#KişilikKarakter
#💗🌾

İkisi de birbirinden zor ve sizin tercihiniz hangisi olurdu?
#SheWolfWoman
#Objektif olmayan eleştirileri mi tercih ederdiniz, dedikodunuzu yapanların yüzünüze gülmelerini mi?
#KişilikKarakter
#💗🌾

İkisi de birbirinden zor ve sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Kimsenin eleştirisini dinlemiyorum ki fikrini sormadıkça. Ayrıca dedikodumu yapıp yüzüme gülen insanlara da gerektiği gibi davrandığım için nema promlema ahsh
İkinci seçenek daha sinir bozucu ve arkadaş kaybettirecek gibi. Objektif olmayan eleştiriye gelirsek, bu onların psikolojik felsefik ve gözlemci olma yeteneği ile yakından alakalı, kıskançlığı ile doğru orantılıdır.
Dedikodu mu yapıp yüzüme gülenler sinir bozucu. Diğer türlü istediği eleştiriyi yapabilirler. Doğru ise şapka çıkarırım. Ama sallamasyon konuşuyorsa terslerim.
Öyle kolay kolay sinirlenmem.. sakin bir yapım var.. benim dışımda bir şey öyle kolay kolay sinirimi bozmaz.
Hayat kısa.. herkese takarsak evin yolunu bulamayız
Cevap
13Cevap
İkisi de umurumda değil çünkü bu tür gereksizler umurumda değil. değersizler
İnsanlar dünyada ikiye ayrılır; Habil'ci olanlar (emanetciler) ve Kabil'ci olanlar (Bozguncular) ikisininde kullandığı ergümanlar, hizmet ettiği şeyler ve gayaleri ayrıdır.
Günaydın, İnsanlar genel olarak sinir bozucu ki bu daha çok kendini neyle doldurduğun ve meşgul ettiğin ile alakalı daha çok.
Gereksiz eleştiriden ve boş yapan insandan hoşlanmam. Dedikodu yapıp yapmaması çok umrumda değil çünkü bende dedikodu yapıyorum sıkıntı yok.
Kimseyle uğraşmam isim olmaz fazla burdakilerin dedikodusunu takmayın ağzı olan konuşur 😌
Dedikodu yapmasınlar da diğer her şey kabulüm
bencede benimde ikiside umurumda değil çünkü ço k gereksiz
Tabiki objektif irispi kılıklar ile uğraşmam.
Dedikodumu edip, yüzüme gülmeleri daha sinir bozucu gelir.
Dedikodumu edip yüzüme gilenlere sinir oluyorum. Neysen o ol pazar tezgahı gibi iki yüzlü olma yanii
Vallahi yeterince ikisini sinir bozucu
İkisi de birbirinden sinir bozucu şeyler.
Ben ikisini de sinir bozucu buluyorum
İkisi de birbirinden sinir bozucu durumlar.
Canları cehenneme hepsinin ya amannn😀
Her ikiside sinir bozucu olur.
Her ikisinede alıştığım için pek takmıyorum
Al birini, vur ötekine
dedikodu yapmaları
Valla hepsi sskjshk
İkiside sinir bozucu
ikisi de mallık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?