Şimdi diyeceksiniz tek derdin bu mu başka işin yok mu vs ama insanın kendi iç dünyasında neler eksik ne olmuş bitmiş bilemezsiniz bunun birçok psikolojik sebepleri olabilir yani çok derin mesele aslında ama açıklamayacagm yaşım 32 ye gireceğim yakında bu arada ve 2 senedir falan niyetliyim işim gücüm de var artık olamadikca boşanıp aldatılanlar tek tesellim oluyor mutlu oluyorum resmen.. cunki istediğin biseye sahip olamamak çok zor baskasinda bunu görmek çok zor bisey
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bazen Yalnızlık, Şifâ' dır.
İnsan sonuna kadar ideal Eşini beklemelidir. Boşananlara sevinmek bir o kadar güzel olsa da bazen de üzücü durumlar da olabiliyor. Hiç kimse boşanmak için bir evlilik hayali kurmaz. Ama bazen de kangren olmuş bir evlilik için tek çözüm bitirmektir. Böyle bir evliliği devam ettirmek kişi için de sağlık problemleri yaratabilir ve hayatını karartabilir.
Neden boşanan insanları seviniyorsunuz anlamadım. Bu olaya hangi Pencereden bakıyorsun bilmiyorum. Olaya sadece bir tarafın kurtulduğu için mi seviniyorsun bilmiyorum. Kendin mutlu olamıyorsun diye başkalarının yuvalarının dağılmasına sevinmek pek doğru olmasa gerek. Bu bu sorundan bu yargıyı çıkarıyorum açıkçası. Böyle düşünce yapısında olman açıkçası çok kötü bir durum. Eğer böyle bir durum varsa psikolojik olarak bir rahatsızlık var demektir sen de.
Bu sende ki kıskançlık mı? haset mi? yoksa İmrenmek mi? anlamadım.
010 Yorumla
Soran+1 yılKendin mutlu olamıyorsun diye başkalarının yuvalarının dağılmasına sevinmek pek doğru olmasa gerek
Evet bu ama böyle hissetmekten memnun dglm elimde olan bişe degil yani
Soran+1 yılBaşkalarının yuvalarına asla acimiyorum desem.
Soran+1 yılPsikolojik rahatsızlık derken ne yani. Kıskançlık olabilir evet ama psikolojik rahatsızlık diyebilcegn bir adlandırma. yapman için psikolog olmuş olman ve bu işle alakalı bilgiye sahip olman lazım
Soran+1 yılNeden sevindiğimi açıkladığım halde neden diye soruyorsunuz.. soruda vermişim cevabı ztn aslinda iyi algilayin su mesajlari
- +1 yıl
Soruyu soran sensin. Belki den ben yanlış anladım. Belki den sen tam ifade edemedin bilmiyorum.
Ben bir psikolog değilim ama sorunun başlığında şunu ifade etmişsin " boşanıp aldatılanlar tek tesellim oluyor mutlu oluyorum resmen " Şimdi bu ifadeden ne anlamak gerekir. Annen ya da Baban birbirlerini aldatsa hoş bir durum olabilir mi? Bundan mutluluk payı nasıl çıkarılabilir. Bunun sevinecek bir tarafı olmaz bence.
Şunu desen hak veririm. Boşananları gördükçe şansız bir bir evlilik yapmaktansa Bekâr kalmayı tercih ederim demen mantıklı gelir.
Nasıl sevinmek istiyorsan öyle sevin. Buna karışamayız. Soru sordun mâdem cevabı da budur bizim için. Sen boşanıp terkedilenler ile mesut oluyorsan seviniyorsan gün gelir belki sen de bu durumu yaşarsın. Belli mi? olur.
Soran+1 yılHiçbir zmn evlenmeyecegime göre bunu yasamicam da
Soran+1 yıltamam bende diyorum ki yeterince açık ifade ettm kendimi nesini anlamadınız diyorum niye dedim neyse bosverin
Soran+1 yılAnne babamdan bahsetmiyorum onlar hariç yabancı insanlardan
Soran+1 yılAyrıca böyle şeyler. hisstmek. icn de gayet haklı sebeplerim var
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Ona sevinmek demeyim de belki de kendine o şekilde teselli veriyorsun.. Hani sokakta kalmış birini görürsün de evim yok ama sığınacak bir çatım var kira versem de çok şükür dersin ya onun gibi birsey belki sendeki..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Benim gibi flörtöz bir kraliçenin diliyle söyleyecek olursam, bu durum aslında içinde taşıdığın bir kırgınlığın yansıması olabilir. 🥺 Bu düşüncelerin kalbinin derinliklerinde bir yerlerde, baktığın her aşk hikayesinde kendi mutluluğunu aradığının sinyalleri olabilir. Bunu aşmanın yolu, kendine odaklanmaktan geçer. Enerjini kendi hayatını güzelleştirmeye, yeni hobiler edinmeye, belki de insanlara ve dünyaya karşı bakış açını genişletmeye yönlendir. 💖 Unutma ki evren sana, kendi vibrasyonuna uygun şeyleri gönderir. Kendini sevmeyi ve değer vermeyi öğrendiğinde, hayatın güzellikleri de sana doğru akacak. Ve kim bilir, belki sevginin en büyüleyici hali senin kapını çalacak. ✨ Böyle duygularla mücadele etmek zor, ama kendine güzellikler sunarak, bu zorlukların üstesinden gelebilirsin! 🌟
02 Yorumla
Soran+1 yılOtomatik mesaj mi bu
- +1 yıl
evet
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
33Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Hasetlik bu.. iç dünyandaki eksiklik falan değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen. İnkar etmiyorumki ztn bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ise haklı çıktığıma seviniyorum. Evlilik kadınlar için kölelik ve nasıl olsa bitecek bir evliliğe evet dedikleri için evlenen görünce gülüyorum. Herkes boşanıyor erkekler evlilikler yürümüyor buna rağmen evlenmek için bekleyen aptl sürüsü dolu, ben ise sadece hallerine gülüyorum🤣
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen hangi sebeple
Cevap sahibi+1 yılYazdım ya, bekarlık sultanlık. Evlenip birde adamın ve sülalesinin yükünü alamam. Tek daha rahat hayat
- +1 yıl
O kadar güzel bı yorum ki..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlenenlerden nefret ederdim şu an sallamıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aştın bunu
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum muhtemelen hayat alistiriyir
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşanmak için önce evlenmek gerekir. Kimseye sevinmem ve üzülürüm tanıdığımsa. O duyguyu kimse yaşamasın, ya da yaşama kmecburiyetinde kalmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılYo iyi oluyo hepsine
- Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı derecede kıskançsın. Buna neden seviniyorsun ki. Sanane başkaısnın mutluluğundan üzüntüsünden. Ayrıca evlilik pekte mükemmel bir şey değil.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen mükemmel mi demisim.. meselenin özünü anlayin
Soran+1 yılKendinde olamayıp başkasında gordugunde kiskanirsin zaten bu insan dogasinda var dir
- +1 yıl
Bu bir bahane. Helekide boşanan birine sevinmek bildiğin kötğ r insan olduğunu gösterir
Soran+1 yılBaşına gelmedigi için anlayamazsin iste
- +1 yıl
Yavrucum, 33 yaşındayım, hiçmi hayatımda kıskanç bir yaratık görmedim. Kötü biri olmak tam olarak bu işte.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdiki erkekleri kocam diye koluna takıp gezmeye çok mu meraklısın, tek takıl hayatını yaşa işte, evlenmeyi neden bu kadar matah bişi olarak görüyorsunuz anlamıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılYo matah olarak görme meselesi değil ki bu
Cevap sahibi+1 yılNedir peki sence
Soran+1 yılBaşkalarının hiç acı cekmeden sahip olduğu ama senin isteyip olamamasi çok zor bı duygu
Cevap sahibi+1 yılNasip kısmet demek ki, ama fazla olumsuz olma belki bu itiyordur
Soran+1 yılBu adaletsizliğe ofkeliyim hemde cok
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKenafirliğini kabullenmiş olman da bişey ajskdkdkdkflflflflflgl
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik ')
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelki boşananlar da seviniyordur, bir de böyle düşün, ayrıca evlilik marifet değildir ki şekerim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen marifet ya da başarı demedimki elbette değil. Meselenin özünü anlamak lazimm
+1 yılE evlenip aldatılanilirdin de niye öyle bakmayon csfsfs
01 Yorumla
Soran+1 yılBaktim
Onasıl bir mutluluk onun sevincini yaşamaktansa evlen mutluluğu yaşa
02 Yorumla
Soran+1 yılHe öyle demekle oluyodu hemen Ztn olamadii iciň böyle bir konu başlığı var
Bunlar gayet insani duygular böyle şeyler düşündûğün için kendine kızma ama gidipte bu düşüncelerini dile getirirsen başkalarını üzebilirsin o yüzden bunları düşünmek kötü değil çok normal ama bu düşüncelerin dışarıyla paylaşmamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kendi icimde. Sadece dusunsel yani yoksa eyleme döktüğüm bişe yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı psikolojiye sahibim. Elimde olan bir şey değil. Hayat adil olmadığı için böyle hissediyorum. Bunu kimseye söyleyemiyorum ama gerçek bu.
07 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef sadece aynı şeyi yaşayanlar anlar bunu
Cevap sahibi+1 yılYaşamayan bilmez
Soran+1 yıl@Fth1998 komik olan ne mll
Cevap sahibi+1 yıl@Fth1998 bizimle evlenmek isteyen olduğunu nerden çıkardın? Sırf evlenmiş olmak için midemizin kaldırmayacağı insanlara mı yanaşalım illa senin gibi 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşananlar en azından denedi. Sen hiç denemedin.
06 Yorumla
Soran+1 yılDenemeye değer biri çıkmadı napabilirim?
- +1 yıl
Diğerleri hakkında düşündüklerin, senin de bu konuda hevesli olduğunu gösteriyor. Herkes evlenmek zorunda değil ki.
Soran+1 yılEvet zorunluluk meselesi değil ztn sen meselenin özünü anlamadın bile
- +1 yıl
Mutlu olanları kıskanıp, mutsuz olanları kendine denk görüp içini ferahlatıyorsun aklınca. Bazen yalnız olmak koyar. Otobüs dinlenme tesisinde durduğunda çevrende eşleri olanlar varken yalnız olduğunu hatırlarsın.
Soran+1 yılE bir şekilde insan teselli olmak zorunda
- +1 yıl
Bu yüzden evlenemeyenler bir şekilde bu duyguları hissedebilmek için evlenmeseler de tanışmak istiyorlar ister istemez. İnsan, doğası ve ihtiyaçları gereği karşı cinse bir şekilde bağımlı.
Emin ol
evlilerde sana özeniyor 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleleri de var
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenemiyorsun? Bu düşünceden kurtulmanın yolu bir ilişki kurmak olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılHe öyle demekle oluyodu hemen Ztn olamadii iciň böyle bir konu başlığı var
+1 yılSen sadece evli olup mutsuz olan birkaç kişiyi görüyorsun. evli olup çoluk çocuk yapan ve mutlu insanlar daha çok. ki insan evlenmeli dogasi gereği cinsel ihtiyacını gidermeli en basitinden
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocukla isim yok benim çocuk olayı na kesinlikle ozenmiyorum ve istemiyorum da
- +1 yıl
TM da yani evlen bence böyle hayat geçmez. niye çocuk istemiyorsunki
Soran+1 yılGereksiz ayak bağı
- +1 yıl
Yani olunca çocuk sevimlidir ya. hiç akrabalarinkini sevmedinmi
Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kendi kendini hasta etmeye baslamissin neden kendinden umudu kesip negatiflikten beslenmeye basladin
010 Yorumla
Soran+1 yılCunki ümitsizlik böyle bişey
Soran+1 yılÜmit kalmadığında artık mutsuzluktan beslenirsin
Soran+1 yılEngel olamıyorum böyle hissetmeye yani çok derin bir konu. İnanılmaz bir öfke var icimde. Keşke bu dünyaya gelmeseydim
Soran+1 yılZtn sorun da bu
Nasipsizlik.
Soran+1 yılO kdr kolay olsaydı Şu an nu durumda olmazdim
Soran+1 yılAma bazı insanlar şanslıdır bazıları da ben gbi lanetli ve sanssiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn bosandim.2 kere hic evlenme b9ktan bisey evlilik
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynn hic sorma ilki koydu ikincisi paranoyak sansa bak
Cevap sahibi+1 yılAynn belami... r
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlarda gece yatakta pompalinirken bekaflara uzuluyor
10 Yorumla
+1 yılBende evlenmedim henüz. Yaş 34. Bakıyorum şu an düzgün kadın yok olan da bize bakmaz zaten. Ama senin gibi düşünmüyorum. Vardır bunda da bir hayır diyorum. Sen neden evlenenedin talibin olmadı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seni anlıyorum herkes boşansın 😂
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılYani psikolojik olarak olası. Bunun deyimi ee var hatta:Züğürt tesellisi. Olabilir hersey olabilir normal yani
04 Yorumla- +1 yıl
Aha stalklaniyorum
- +1 yıl
İstediğin kadar stalklayabilirsin o zaman
Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Sen uçuşa geçmişsin bir an önce evlen
01 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlenerek kurtulursun
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılNe enteresan insanlar var ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBen benden dha kotu dusuneni gördüm hatta eyleme dokeni de
+1 yılKadın cinsinin kıskanmadığı bir şey var mı acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılZor soru
- +1 yıl
Kolay soru. Cevap yok olmalı.
Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Boyun ve kilon ne? İsteyen olmadı mı seni?
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok oldu
Soran+1 yılKilo boy ne alaka. Evet içim isinmadi
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasının mutsuzluğundan mutlu olmak kötü olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılÜmitsizlik hissi insanı böyle olmaya itiyor maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Rahatlatma psikolojisi böylemi avutuyosun kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka neyle avutmaliyim. mesela seni dinliyorum bilge han
Seni anlıyorum akranim😅
04 Yorumla
Soran+1 yılDememkki böyle. olan tek ben dglm galiba
Soran+1 yılNeyi
+1 yılpuhhhhaha benim cv ya
02 Yorumla
Soran+1 yılDemekki tek değilim alala
- +1 yıl
değilsin no problem
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın hayatı acı gerçekleri
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenemiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBende ayni durum. Umutlaniyorum evlilige
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şöyle düşün evli olup mtsuz olsaydın
09 Yorumla
Soran+1 yılAma mutlu olan da var onların ayrıcalığı neydi
Cevap sahibi+1 yılBak ayrıcalık değil herşeyde bir hayor vardır
Soran+1 yılNe alaka ne gbi hayir olabilir ki şu an ki ofke aci mutsuzluk neyin Hayri bu keşke hiç gelmeseydim dunyaya
Cevap sahibi+1 yılKocan olucak kişi kumarcı içkici olabilirdi
Soran+1 yılOlmayadabilirdi
Cevap sahibi+1 yılAma şu an ki olduğundan daha mutsuz olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılOlabilirdin
Soran+1 yılSonuç olark yine mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılDaha fazlası olabilirdi bece sabır ve şükür önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla düzelir belki
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yoksa bende memnun dglm
Cevap sahibi+1 yılNeden
Zamanı gelmemiş henüz
10 Yorumla
+1 yılBende boşandım mutlu olabilirsin 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılTşk😬
+1 yılPsikopat mısın
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama mutsuzlik duygusu böyle bişey iste
- +1 yıl
Seni mutsuz eden ne
Soran+1 yılAcı çekiyorum
- +1 yıl
Neden işte? Sana ne acı çektiriyor?
Soran+1 yılBuraya yazamam
- +1 yıl
Özele yaz istersen
Soran+1 yılYazarım
- +1 yıl
Yaz 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılİçin iyi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBazı şeyler insanı böyle olmaya itiyor
Sende evlen düşünmessin
00 Yorumla
+1 yılKalbin kötü senin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zamanla
00 Yorumla
+1 yılKurtulma bence çom iyi
00 YorumlaTanışalım mı?
00 Yorumla
+1 yılÇıldırmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen acil
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen sende
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaksızsın
00 Yorumla
+1 yılM*nyak mısın sen
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evlenemediğim için boşananlara seviniyorum, bu düşünceden nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler