Kişilik & Karakter Arkadaşlarınızla komik sohbetleriniz var mıdır? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kendisi hep evdeyim diyor 🙄 Güncellemeler+1 yıl Niye arkadaşlarınız yok ya 1 tane bile mi yok 🙄 Arkadaşlarınızla komik sohbetleriniz var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hiç arkadaşım yok benim. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 😂😂😂😂varrr seninle benim konuşmamız 1 6 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🥰🥰🥰🥰 Yorumla Yamaal +1 yıl 😘😃🥰😅 Yorumla Yamaal +1 yıl Yoo benim var sen varsın yaa🤨🤨 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Diğer cevapları oku 😂 Yorumla Yamaal +1 yıl Tamam bi bakayım 😅🤨 Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂🤣🤣🤣🤣kimsesiz mi bunlar Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Vardır tabi soru mu bu 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. hep evde olması güzel bişey değil 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Arkadaşsız hava sahasındayım ben. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet her zaman oluyor geyiğimiz 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Benim hiç arkadaşım yok 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet var. 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hiç arkadaşım yok benim.
😂😂😂😂varrr seninle benim konuşmamız
🥰🥰🥰🥰
😘😃🥰😅
Yoo benim var sen varsın yaa🤨🤨
Diğer cevapları oku 😂
Tamam bi bakayım 😅🤨
😂😂🤣🤣🤣🤣kimsesiz mi bunlar
Yok hep kavga gürültü