Kişilik & Karakter Hayatınızda en çok pişman olduğunuz şey nedir ve bu pişmanlığı telafi etmek için ne yaparsınız? Quehuru Takip Et Xper 4 Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatınızda en çok pişman olduğunuz şey nedir ve bu pişmanlığı telafi etmek için ne yaparsınız? Hayatınızda en çok pişman olduğunuz şey nedir ve bu pişmanlığı telafi etmek için ne yaparsınız? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aslinda su ana kadar hayatimin en buyuk pismanliklarini kucukken yasadim ve o zamanlar elimden birsey gelmezdi. Bugun gecmisteki pismanliklarimi duzeltebilmek icin sadece bugunume odaklanip herseyi daha iyi ve guzel haliyle yasamaya calisabilirim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Doğmak var sadece 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Pişman olduğum şeyler elbette olmuştur ama seviyorum onları yine olsa yine yapardım. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar