Bazı konularda ağırlığımı en başından koymalıydım maalesef koyamadım koymak istemedim buna gerek olacağını düşünmedim ama gerek oluyormuş o konuda bir ufak pişmanlığım var keşke dediğim gibi bazı konularda ağırlığımı en başında koysaydım
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kim olursa olsun karşındaki her zaman arada biraz mesafe bırakmak gerekiyor. Ağırlığını koymak istemesen de mesafe bırakmalısın bu sayede kimse haddini aşamaz asmaya çalıştıklarında bu mesafeyi daha da artırabilirsin 😇😇
Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. Yaşamam gerekiyordu ve yaşadım. İyisi ve kötüsü ile onlar beni var etti. Ve benim hatam. Kendimi hatalarımla seviyorum. Kusurlarım ile geliştiriyorum. Birini yok sayarsam, tüm hayatımı yok etmiş olurum.
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Zamanında çok iyi niyetle çok iyilik yaptım bunları her insana yapmamam gerektigini insanların nankör olduğunu hayat bana öğretti. Tek pişmanlığım aşırı iyi niyetli yardımsever oluşum ve bu noktada kendi varlığımı zarara uğratmam.
onu bilemeyeceğim. yakınım psikiyatrik tedavi gördü ve söylediğim için beni suçladı... boşanmayı düşünüyordu. bunun için ön hazırlıklar yapıyordu. ben de o öyle deyince söyledim... bu sefer kocası kıymetli oldu ben kötü oldum... öyle işte