Özellikle iş hayatında ya da yaptıgım hatalarda.
Herkes genel düşünürse daha iyi olur sanırım.
Sadece pişmanlıgı ikili ilişkilere yormak yanlış
Elbette ki birileri pişman olmuştur.
pişmanlık duyduğum birşey yok hayat arkamdaki yanlış yaptığımı düşündüğüm şeyleri düzeltme imkanı verdi. ben yaptığım pişmanlık olarak görülebilcek şeyleri tecrübe olarak gördüğüm için pişman değilim iyiki yapmışım diyorum. mesela en basitinden küçükken sobaya elini değdirme derler ben sobayı elimi değdirince elim yandığında keşke değdirmeseydim olarak değil demek ki soba yakıyormuş bi daha değdirmem elimi şeklinde değerlendiriyorum olayları
1. Geçen gün kilo vermeye çalıştığım için yemediğim kanat
2. Restoranda gitmiştim ve önüme koyulan tabağı bitirmemiştim
3. Kilo almam :D
hayatta hersey bizler için...insanız ve doğrularımızla yanlışlarımızla varız...hayatta hersey bizlere birer derstir.pişman olmak yerine yaşadığımızın bize hediye olduğunu düşünmemiz gerek.ben hayattaki her yaptıgım sey için mutluluk duydum.pişmanlığım hiç yoktur.sevgiler.
Pişman olduğum ve zincirleme tüm hayatımı etkileyen yegane şey Lise son sınıfta matemetik bölümünden edebiyat bölümüne geçmemdi .
Evet derslerimde iyiydi hani ,Adli tıp doktoru olmak istiyordum :(
Cevap
1Cevap
başak burcuyum aslında cok degersız bır ınsana gerçekten cok deger vermıstım hayatımın ıçıne lımon sıkmıstı yazın oturupta 1 ay ona agladıgım ıçın pısmanım gerçekten ıkıncı pısmanlıgım lıse 1de cok sorumsuz davranıp sınıfta kalıp 1 senemı kendı ellerımle feda etmem 3.pısmanlıgım yok allahta nasıp etmesın pısman olmayı
insanlara hakettikleri gibi davranamıyorum ve neyi hakettiğini bilmediklerime olan davranış şeklimi de beğenmedim. öyle davrandığım için pişmanım. bu yüzden hem aile hem arkadaşlarımla olsa ilişkilerim yüzeysel gibi. şimdi çok başka olabilirdi.
Sevgilimin facebook sifresin ve e mailin degistirdigim icin :( hirsiz dedi bana :)) ayrica burcun oglak
evet burcum oglak :))) idare et iste...evet hirsiz dedi :)) sifresin ayrica kirmistim ondan yani..
Geçen sene üniversiteyi kazandım ama gitmedim çok pişmanım.
ben hayatı hep tartarak yaşarım bunu yaparsam nolur gibi o yüzden hiç pişmanlık yapacak bişeyim olmadı bir şey dışında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar