Kişilik & Karakter İlgi alanlarıma sahip insanları nasıl bulabilirim? Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yakın çevremde, ilgi alanlarımla ilgili arkadaşları nasıl bulabilirim? İlgi alanlarıma sahip insanları nasıl bulabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanal ortamda belki bi ihtimalle bulursun 0 1 Yorumla Luckheart +1 yıl Nasıl bulucam işte sorun orada Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlgi alanlarınla ilgili kurslara katılmak vs. Olabilir 0 5 Yorumla Luckheart +1 yıl İlgi alanım dinler Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Telegram grupları vardır belki oradan bakabilirsin kafa dengi birine denk gelirsin belki Yorumla Luckheart +1 yıl Benim dini inancım biraz azınlıkta kalıyor, türkiyede toplasan 50-100 bin kişi anca vardır insan. Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Nedir Yorumla Luckheart +1 yıl Kuran müslümanı, hadisleri, mezhepleri red ediyorum, sadece Kuran, Tevrat ve İncil'e inanıyorum. Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bu siteden bulacan. 0 1 Yorumla Luckheart +1 yıl Bulamadım knk işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sanal ortamda belki bi ihtimalle bulursun
Nasıl bulucam işte sorun orada
İlgi alanlarınla ilgili kurslara katılmak vs. Olabilir
İlgi alanım dinler
Telegram grupları vardır belki oradan bakabilirsin kafa dengi birine denk gelirsin belki
Benim dini inancım biraz azınlıkta kalıyor, türkiyede toplasan 50-100 bin kişi anca vardır insan.
Nedir
Kuran müslümanı, hadisleri, mezhepleri red ediyorum, sadece Kuran, Tevrat ve İncil'e inanıyorum.
Bu siteden bulacan.
Bulamadım knk işte