"Başka bir evrende, en güzel halinle,
Sen hayata karış, ben daha da biteceğim"

"Başka bir evrende, en güzel halinle,
Sen hayata karış, ben daha da biteceğim"
Yaratmanın ötesinde önce yapısını ayarlarım. Hücre gibi seçici geçirgen olur, herkesi almaz. Mesela her aklına esen, parası ya da imkanı olan giremez. Hayal gücüne dair bir kırıntı ya da merhamet emaresi yoksa giremez. Çocuklaşamıyor, gittiği her yerde öfke ve karamsarlık bulutlarını sürüklüyorsa kalıcı olarak uzaklaştırma alır mesela.
Charlie'nin fabrikası gibi her köşe başı çikolatadan olmaz ki bu fazla basit kaçar. Ya da Alice'in diyarı gibi duruma göre şekil değiştirmez ya da hayvanların hayatına pat diye girmeli bir yer olmaz. Burası pişmanlığın, öfkenin, nefretin ve sapkınlığa dair herhangi bir arızanın bulunmadığı havasından huzur ve umut kapılan bir ortam olur.
Göz yaşlarından çiçekler açar, gülüşlerinden bulut dökülür mesela. Ve herkesin mutlu, hüzünlü, endişeli anları birer gözlük olarak değişir. Böylece herkesin gözünden bakabilir, anlayabiliriz olayları. Çat pat anlatmaya çalıştım böyle bi yer olur
Adaletin olduğu bir gezegen. Sanırım ilk önce adalet anlayışımız sorgulamakla başlayabiliriz.
Rica ederim.
Cevap
4Cevap
Dünyaya ne kadar az benzerse o kadar iyi olur
İnsanın olduğu yerde bu Yazdıklarının hiçbir anlamı kalmaz, insan tehlikeli bir virüs gibi gezegenimizi hasta ediyor.
Herkese yetecek kadar kaynağın bulunduğu bir gezegen.
oksijensiz bir gezegen
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar