Bir gezegenin olsaydı, nasıl bir yer olurdu? Hayal gücünüzü kullanabilirsiniz, sınırsız atış hakkınız var... Nasıl bir canlı türü yaşardı, madenler nasıl olurdu, diğer gezegenlerden ayıran özelliği vs vs... #şimşek
Benim gezegenim de ölüm isteğe bağlı olurdu, artık vakti geldiğini düşünen kendisini uyumaya bırakırdı. Mevsim olarak 9 ay kış sadece 1 ay ilkbahar, yaz karışımı olurdu. Etrafı denizlerle çevrili olurdu. Her yolun sonu denize çıkardı. Insanlar bulutların içinde yaşardı. Para diye bir kavram olmazdı. Insanlar kitap okuyup, okudukları kitaplarla alışveriş yaparlardı. Çocuklara adalet isterdim hepsine eşit şekilde bakılsın.
Yerin zemin rengi bembeyaz gökyüzünün uçuk pembe olmasını dilerdim. Kar yağsın ama çok açık mavi renkte, yağmur yağsın ama çok uçuk yeşil renkte. Denizler gökyüzünün tonlarında şeker pembesi olsun çayır çimen orman yine yeşil renkte olsun. Çok renkli bir gezegenim olsun isterdim. Tüm hayvanların evcil olmasını tehlikeli olmamasını isteedim. Hiç gece olmamasınıda isterdim
Var var da rahatsız edilmek istemiyorum. Normal bir görüş yapıyorsun soruya amaç gülmek eğlenmek ama site azgınları görüşüne damlıyor takip isteği gönderiyor hemen. Görünmez olmak çoğu zaman huzur veriyor.
Mesela satürn halkaları gibi halkaları olsa, uzayda ona ip bağlayarak salıncak yapıp sallanmak istemez miydin :D Düşünsene, sallanıyorsun ve bütün uzay ayaklarının altında :D