+1 yılKadınlar kendi fiziksel görünümlerini erkekler de kendilerini hayvandan aşağı çeken cinsellik dürtülerini abartıyor bu uğurda harcamayacakları kimse neredeyse yok çok acımasız davranıyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence vajinayi abartıyor. Sanırsın sadece kendinde var. Bunu Görükle de otururken düşünmüştüm yıllar önce. 35 bin kız var. Veren %1 olsa. 350 yapar. Yurtlar 10 ay açık. 40 hafta yapar haftada 6 kız desen 240 kız etti mi? Bizim veren 350 kızımız vardı. Daha tavlama işine girmedik. Sizce de abartı yanlış değil mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler futbol ve doğuda askerlik yapanları ayrı tutuyorum ama askerde boş boş oturanların askerliği abartması, kadınlarla bir göz temasını cinsellige dökecek kadar abartmaları yok mu? Fenaaa
Kadınlar trip atmayı, hava atmayı, regl dönemini, doğumu fazla abartiyorlar.
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılFutbol, kadınlar ve kendilerini abartıyorlar erkekler.
Trip atmayı, hemcins kıskançlıklarını, dedikoduyu abartıyorlar kadınlar.58 Yorumla- +1 yıl
🐊
- +1 yıl
🐇
- +1 yıl
Tavşana terfi mi oldu
- +1 yıl
Görünmüyor bu ya 😅
- +1 yıl
Bazı delikanlıyım diye gezenler gibi olmuş bu davşan. Var ama yok 😄
- +1 yıl
dffjd onlar bir tavşan kadar olabilemez :D ayrıca timsahı ben atıyordum sana, sen başka Emoji bul 😒
- +1 yıl
Devir değişti roller değişti timsah benim 🐊
- +1 yıl
Timsah sensin ama ben onu sana atıyordum. Git başka bul. 😏
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Kral hitap şekli, spor müsabakalarına ilgi, saçlarının önündeki sörf dalgası şekilli absürt tente, gövde gösterisi falan filan
25 Yorumla- +1 yıl
Kral hitap şeklimi yedirmem hanfendi bayan kadını karısı
- +1 yıl
Hah bana bunlarla gel graal
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar, trip atma işini, aşk acısını, makyajı abartırken; Erkekler, futbol sevdasını, cinselliği, askerliği abartıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek olarak hepsi doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılRegl durumunu çoğu kadın abartıyor gadası
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Linç yemezsem şey dicem ben, kadınlar şu regl olayını aman battaniyem aman çikolatam vs diye diye fazla abartmaya başladı. Özellikle yeni jenerasyon.
Erkekler de maçları fazla abartıyor. Sanki para sizin cebinize giriyor ya da ceza yiyince parası sizin cebinizden çıkıyor. Niye bu kadar hayat memat meselesi yapıyorlarsa şu maçları.
38 Yorumla- +1 yıl
Ne demek ya battaniye. s. s
- +1 yıl
Neyse şurada sıcak su torbam olacaktı dhdh
- +1 yıl
Dadın yok gibi 🥹
- +1 yıl
Sen seni tutaman mom. Can sıkanın canını alırım
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Erkekler balık tutuyorsa tuttukları balıkları abartır. Yok şu kadar büyüklükte balık tuttum, yok şöyle tekneyi sürükledi, yok köpekbalıkları etrafımızı sardı, yok çıkardım çakıyı hepsini bıçakladım... Balık tutanların tamamı en ufak şeyi abartıyor, topu palavracı. Sohbet ortamlarının kafa açan mevzularından biridir bu tiplerin anlattıkları. Diğeri de asker anısı muhabbetidir. Aynı şekilde kadınlarda iş tecrübeleri ve pozisyonlarını abartıyor. Bir önceki işimde müdürlük yaptım diyor. Nerede diye sorduğumda arkadaşımın cep telefonu şirketinde cevabı alıyorum. Kaç personeli var bu şirketin peki? O ve ben! : ))
10 YorumlaMesela bi hobi ediniyorlar bunu da fazlaca giderek yani hobi olmaktan çıkıyor artık normalle dönüşüyor bunu çok abarttiklarini düşünüyorum balık tutmaya gidiyorlar bunu her gün abartiyorlat ya da başka bi aktivite hobi dediğin şey arada ya da verimli aralıklarla yapılır bide çalışmayı para kazanmayı anlattıklarını düşünüyorum tamam saygım var ağır işte çalışan insanlarda oluyor mesela eve gelip ben bugün bunu yaptım senin yaptığın ne ki diyenler oluyor e benim yaptığım 4 işi sen 4 günde yapamazsın ama ben bi gün de 4 iş yapıyorum ben abartiyormuyum mesela çok şey var da baya uzun olucak yazmiyim daha bunun gibi bi çok şey var
10 Yorumla
+1 yılKaslarını şişiren erkekler.. hiç estetik durmuyor.. bir de şu erkeklerin kaşlarını almaları son derece itici duruyor.. bedenlerdeki dövmeleri de abartmayalım lütfen.. trafikte erkeklerin öfke patlamaları abartı hareketlerden.. kadinlarin sürekli beni seviyor musun soruları kadar erkeklerin nerdesin kimlesin diye hesap soran soruları abartı aksiyonlardan..
113 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi oturun bir soluklanın lütfen. Adımlarınız arş-ı alayı titretti, ne bu dondurma kabından dolma çıkmış gibi haller
- +1 yıl
Bu yazdıklarını nasıl yorumlamam gerekir.. espiri mi.. eleştiri mi.. benim dondurma kabımdan dondurmanın alâsi çıkar da.. o yüzden dedim.. sarhoş değilsem saçma ve soruyla alakasız bir yorum yazmam..
- +1 yıl
Benden çıkan espri sana gelen nedir bilmem küsüyorum gidiyorum
- +1 yıl
🙄 misafir olarak soruna gelen benim..
- +1 yıl
Alındım gücendim 🥹
- +1 yıl
🙄 iyi.. napıyım
- +1 yıl
Artıkın sana espri mizah yok 😏
- +1 yıl
İyi yerinde bir espri olunca pek kaçırmam ben 🙄
- +1 yıl
Ben de kaçırmazsın diye şey ettiydim senin de şey edesin tutmuş bana şey ettin
- +1 yıl
Şu son cümlen.. yaşını merak ettim..
- +1 yıl
Çıtırım daha kıtlayınca ses getirenden
- +1 yıl
Yaşının küçük olduğu belli.. cümlelerinden.. ya da çocukluk da kalmışsın..
- +1 yıl
Yeni 18.5 oldum..
+1 yılErkekler kadınların çok şey istediği düşüncesinde aşırı abartılı davranıyor, kadınlar da çok şey bekleme konusunu fjfj
12 Yorumla- +1 yıl
Yioo abartı değil asdfg
- +1 yıl
İyi bizimki de değil o zaman djfj
+1 yılModa denilen şeyin, fazla abartıldığını düşünüyorum. Ünlü insanların, çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Fanatizmin ise, çok daha fazla abartıldığını düşünüyorum.
Bu söylediklerim, bence iki kesim için geçerli olabilir.
22 Yorumla- +1 yıl
Oldu bitti gitti
- +1 yıl
Evet. 😊
Erkekler kendilerini çok abartıyor 😂😂
Pek de zeki değiller ama sorsan hepsi Einstein 😂😂
Estetik açısından kadınlar kadar güzel olmadıkları halde kendilerini cok yakışıklı sanmaları 😃
her güzel kadına yürüme cesaretini fazla abartiyorlar 😃
Akıl verme nasihat etme işini fazla abartiyorlar 😂😂10 Yorumla
+1 yılErkekler:
Kadınların çok şey istediği yönündeki teorilerini abartıyor
Alt tarafı grip ama beyin ölümü geciriomis gbı abarta abarta hastalık geciriolar
Sanki tüm erkekler sevgilisinin peşinde ta da ona aşıkmış gbı kna bakiomis gbı gereksz bu kısıtlama kıskançlık vs10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoy kilo takintilari, kisaca kendi dis gorunuslerini veya baskalarinin. Ellerinde olmayan seylere karsi olan takinti da abarti.
Karsi tarafin fikrine ve dusuncesine de gereginden fazla olan kafa yorma da.
13 Yorumla- +1 yıl
Hangi taraf bu
- +1 yıl
Her ikisi de olabilir.
- +1 yıl
Heiğm pekii
Erkekler kıskançlık konusunda pek dozu tutturamıyorlar. Ya aşırı kıskanç ya da aşırı umursamaz oluyorlar. Bana göre gerçekten seven erkek bu konuda ölçülü olmasını bilir. Abartarak sevgilisini sıkacağını, umursamaz davranak da sevgisinden şüphe edileceğini düşür.
10 Yorumla
+1 yılErkekler spor, maç ve oyunu abartıyor
Kadınlar da erkeklerden ilgi beklemeyi, bazısı kıskançlığı, bazısı makyajı16 Yorumla- +1 yıl
Gadınlar komplo abartı
- +1 yıl
Höhhh
- +1 yıl
Bişi yok bişi yok bişi yok
- +1 yıl
Erkolar kapatılsın (erko yazarken kalp krizi geçirdim) ksmdkskskdk
- +1 yıl
- +1 yıl
Ama daha aşko kuşko yeto falan vardı peki madem terk edeyim burayı 🤣🤣🤣🤣
Kadinlar estetiği iyice abarttı. Erkekler her seyi abartıyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Neyi abartmışız sanki 🥹
- +1 yıl
Ele bir dünya ya. Her kadına er kişi lazım. Er kişi de her işi çözmekte destek olacak yoksa olmaz
- +1 yıl
Tenzih edelim edelim de, na-tenzih hanfendileri de unutmayalım.
- +1 yıl
Şimdi oldu 😌
+1 yılKadınlar hazırlanma işini erkeklerde bekleme olayını.
14 Yorumla- +1 yıl
Bekleme olayını hiçte abartmıyoruz valla. 5 dk hazırım diyorlar 55dk oluyor
- +1 yıl
Hiç değişmeyen şeyleri değişmeyen tepkilerle karşılamak yorar insanı.
- +1 yıl
Yorulmadan yoğrulmaz reis devamm
- +1 yıl
:)
Erkekler futbol gibi sporları abartıyor
23 Yorumla- +1 yıl
Futbol kırmızı çizgimizdir
- +1 yıl
Asıl baanee
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kadınlar makyajı abartıyor makyajlı haliyle makyajsız hali aynı kişi değil Azrail can almaya gelse bana gösterilen yüz bu değil diyecek yani o derece.
12 Yorumla- +1 yıl
Jaahfhdh yav kral
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Makyaj, giyim, trip, kapıda bekletme ve duygusallık
20 YorumlaErkekler kadinlar konusunda namusu bacak arasi sanma olayini abartiyor
Kadinlarda erkekleri para ve diş görünüsüne göre yargilamayi abartiyor10 Yorumla
+1 yılKadınlar güzelliklerini ve aşk acısı saçmalığını... Erkekler de futbol araba gibi ucuz şeyleri...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler biraz fazla sinirli ve empati yapmama konusunda abartabiliyorlar.
Kadınlar ise fazla dış görünüşleriyle meşgul olmaları.10 Yorumla Erkekler genellikle güç ve duygusuzluk gibi özellikleri abartırken, kadınlar genellikle dış görünüş ve duygusallık üzerinde abartılı bir vurgu yapar.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar da erkekler de ileride aradıkları kişiyi bulup evlendiklerinde bu yaptıklarına pişman olmayacakmis gibi yaşamayı abartiyorlar. Haydi erkeğin piji kabul edilebilir. Lakin kadının piji geçmişi follos olmuşsa edilmez
00 YorumlaErkekler kızıl saçı, büyük göğüs ve büyük kalçayı, renkli gözü fazla abartıyor.
Onun dışında her şeyleri sade, durgun, düz, abartısız ve az tepkili10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde: Cinsel performans ve boylarını.
Kadınlarda ise: Ne desem bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılErkekler futbolu , kadınlar estetiği abartıyor NOKTA
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar: filtreyi
Erkekler :erkekliğini
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılErkek lerin isine gelmeyince herşeyi tribe balaması
10 Yorumla
+1 yılKadınlar çok ön yargılı. Birkaç erkek sapık diye her erkeğe o gözle bakıyorlar.
10 YorumlaKadınlay bence güjellik gibi şeyleyi çuk abaytıyoylay erkekley işe fıtbolu abaytıyoylay
10 Yorumla
+1 yılAbartmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar nerede zenci görse kucağına atlıyorlar hepsi karabük kızları gibi oldular bence en abartılı özellikleri bu. Çıkmışlar internette zencileri sabah akşam övüp Türk erkeklerini aşağlıyorlar. Bu kadar da abartılmaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler tamamen abartıdan ibaret değil midir zaten
20 Yorumla
+1 yılErkekler erkekliği abartıyor, kadınlar kadınlığı abartıyor. Altı üstü insansın işte. Kılıf biçmiş herkes kendine.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler penis boylarını ve yatak performanslarını
Kadınlar erkekleri
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkekler feminizm düşmanlığını fazla abartıyor bence
10 Yorumla
+1 yılKadınlar trip ve acıtasyon erkekler cinsellik ve futbol
00 Yorumla
+1 yılBazı erkeklerin de parfüm konusunda takıntıları var benim babam gibi 100 tane parfümü var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. futbol olayı.. nerde görsem bunlarin geneli toksik kişiler
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin aşka kusko gibi konuşmaları kadınların bunları duyunca anlamsız bir tiriplere girmesi
00 Yorumla
+1 yılIsrarı abartıyorlar Bazılarına kazandırıyor da olsa o ısrar 🤔 ama yine de çok abartıyorlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar genel olarak çoğu şeyi abartır
15 Yorumla- +1 yıl
Kahve mesala hocam sence? Dhdhd
- +1 yıl
Evet ben de insan olduğuma göre düz mantık
- +1 yıl
Sen hayırdır bir sertlik ciddi bişiler vs falan felan vs
- +1 yıl
Üf şurda 2 dk depresyona sokturmuyorsunuz ya jajzjajksksk
- +1 yıl
Ele depriyşın meprıyşın yok alıştık bozma düzenimizi 😏
Yaşanmamış bütün duygular abartılmaya mahkumdur
13 Yorumla- +1 yıl
Kitabın ortasından mı konuştun reis
- +1 yıl
Tam ortasından he
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler :Futbol Cinsellik
Kadinlar: çok duygusal takıntılı oluyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar burçları, erkekler cinselliği
20 Yorumla
+1 yılbenim tek kötü huyum aşırı takıntı ve disiplin biri olmam efendim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılBelki de abartısız çoğu şeyi :)
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. erkekler tripkolik olmus
10 YorumlaOrganlarının boyut ve ölçülerini.
10 Yorumla
+1 yılİlgisizliği.. hep ışıklar üstünde ilgi üatünde olsun istiyor
00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar makyajı bazı erkekler işi
Ve arabaları00 Yorumla
+1 yılDış görünüşleriyle ilgili yorumlqri çok abartılı iki tarafinda
00 Yorumla
+1 yılErkekler cinsellik istemedikçe diretmesi
10 Yorumlaerkekler halı sahayı abartıyorlar
00 Yorumla
+1 yılKadınların abartmadig i bie şey mi var
00 Yorumla