"Bana sinirlisin" diyorlar sizce ben sinirli miyim 🤔? Ne yani trafikte karşı şerite geçip sollamaya çalışan ve üstüme kırıp beni sıkıştıran kişiyle kavga ettiysem 😒

"Bana sinirlisin" diyorlar sizce ben sinirli miyim 🤔? Ne yani trafikte karşı şerite geçip sollamaya çalışan ve üstüme kırıp beni sıkıştıran kişiyle kavga ettiysem 😒

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence kimseyi dinleme. site içinden bahsediyorsak ben hiç sinirli görmedim şimdiye kadar. hep kendi halinde bir üyesin 🙏
Eyvallah kardeşim site içinde s. g. der geçerim kişiye fazla muhatap olmam trafikte delirtiyorlar. Bizim millete açlık yaramıyor sanırsın bir tek onlar iftar yapacak ters şeritten giren kırmızıda geçen vs
Eyvallah abi. umursamamak gerekiyor uğraşanları
Ağzına ağzına vursaydın.. sakinsin bile
hahah adam tırstı artizlik yaptı sonra önüme geçti geçtim sonra önüne gittim sola döneceğim karşıdan araba gelince durdum. Adam korkusundan 4 metre arkamda durdu. İnsan gibi yolumda gidiyorum insan gibi sür arabanı niye karşı şeride geçip beni sıkıştırmaya çalışıyorsun. Yolu vermedim arkamda kaldı zoruna gitti sanırım.
O anki sinirine yenilmiş olabilirsin.. Herkeste olabilir sinirlendiğin bir şey ona patlamıştır
Trafikte özellikle iftar trafiğinde sinirlenmemek mümkün değil zaten ☺️
aynen
Seni tanımıyorum ama davranışın normal bence, bende günün büyük bölümü trafikteyim sakin kalmak imkansız gibi.
eyvallah ya iftar vaktine doğru millet sapıtıyor. İki gün önce biri üstüme kırıp kaldırıma sürtürdü beni sıkıştırdı. Korna çaldım adam baktı gördü umursamadı oralı bile olmadı tamamen geçti hani sağından solundan girmeye kalksam öyle bir şey de yok orta şeritte ben sağ şeritteyim. Kırmızı ışığı dinleyen hak getire karşı istikamete geçip trafiği tehlikeye atan da çok sanki tek aç olan iftara giden o
Aynen
Saçmasapan sürücüler görüyorum sağa sinyal verip sola dönenler, hatta hiç sinyal verme zahmetinde bulunmayanlar, birde bayan arkadaşlar var geçenlerde şehir içinde bir caddede bir bayan sürücüyle karşılaştık sağa çektiö ve buyrun geçin dedim ben buradan geçemem demezmi🤦♂️
Sen benim arabaya bin karşıya geçiriver dedi o derece sürücüler var dikkatli olmalısın.
Seyir halinde makyaj yapan kız gördü bu gözler akan trafikte :D hele birinde adam hareket halinde alt geçide girdi araç önümde seyir halinde murat 131 yan taraf bariyer adam kapıyı açtı eğildi hareket halindeyken adamın kafası asfalta 4-5 cm mesafede adam tükürdü kalktı kapattı adamı yargılasam mı takdir mi etsem bilemedim çünkü bunu yaparken arabayı gram kaydırmadı :D
Şaka gibi gerçekten dikkatli olmak lazım, bu aralar ha bire ceza yiyorum emeklinin maaşını benden çıkartıyorlar devleti maaşa bağladım gibi hissediyorum.
seçim propogandalarına çok para gitti ondandır :D bugün kaç yerde o asılan ipler afişler yüzünden trafik durdu kaza atlattı kaç kişi bne de dahil fırtınalı bir gündü hepsi kopmuş arabanın üstüne düşmüş vs
Her sinirin bir sebebi vardir. Cok gormedim sizi. Denk geldigim kadariyla oyle gormedim.
Öyle trafikte iş çıkışı iftar vaktine denk gelince ne kural tanıyor ne de başka bir şey sanki tek oruç tutan tek aç olan iftara evine yetişmeye çalışan kendileriymiş gibi bir de ters istikamete geçip karşıdaki gelen adamın üstüne sürenler kısacası hayatı tehlikeye atacak şekilde araç kullananlar var maalesef o yüzden olabildiğince o saatlerde trafikte olmamaya çalışıyorum.
Hakli bir sinirlenme sebebi. Gayet normal.
Bence de normal kim olsa sinirlenir ☺
Yok cano normal sensin işte
bence de normalim ben 😏
Mazeretin var asabi değilsin sennn
Güzel şarkıdır bak :D
Hic sinirli görmedim seni aksine çok zeki adamsin
Eyvallah iftar vakti trafiğe çıkmamak lazım.
boş ver :)
Toprağa basamadigin anlarda arada hir gür iyidir
O elektrik bir şekilde gitmeli
Kickboks yapıyorum ondan dolayı genelde onu atıyordum da Ramazan'da çok fazla sınırları zorluyor insanlar.
Nerelere gidiyorsan soyle de denk gelmeyelim ben toprağa basarim :))))
Gecmis olsun
Beyzbol sopası iyi bir icattır
Yumuşak değilsin
Yumuşak olmayım zaten ne demeye çalışıyorsun 🤨
Yumuşak kibar bir karakter değilsin shshshsh sinirli de diyemem 🤔
kibar değil miyim :o ne kabalığımı gördün kitapsız :o
Kabalık görmedim kibarlık da nadiren dhdhdh o. O
o zaman ne konuşuyorsun :D
Konuşurum yumuşak kelimesini o anlamda kullandım diyorum benn sen anlamıyor
Değilsindir
Bence de değilim 😏😏
bu kadarı bıle ıyı değil , yapma