AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yerine göre ama sinirden çok enteresan biriym nerde farklı şeyler var orada ben varm
Sinirli değilim ama çabuk parlarım
Öfkeli bir yapım var.
Değilim kontrol edebilirim sinirli olsamda
Belli etmiyorum genelde ama bazen çok kötü oluyor
Agresiflik ve atarlı olma durumu var biraz...
çok sinirli birisiyim
evet çok sinirliyimdir
Hiç söylenmez
değilsin yani
Hayır sinirli değilim. Hatta herkes şu huyuma bayılır. En sinirli anımda bile iletişime açığımdır. Başkasını sakinleştirmek için millet kendini parçalar bende adımla seslen durulurum.
tam bi şeker kralsın ya
Teşekkür ederim peki sen çok mu sinirlisin?
hiic değilim sinirli insanları da hiç sevmem:(
Merak ettim şimdi seni sinirli olmayan bir kız
sadece kız olmam da yeterdi zaten merak etmen için 😄
O konuda da haklısın. Hayvani içgüdülerimiz bizi buna zorluyor. Tıpkı kadınları da en güçlü erkeği seçmeye zorladığı gibi
en güçlü olması yetmez çok fazla kriterim var fhdhv bu gidişle nanay nanay
Şimdi o kişi benim diyemicem. Ben mükemmel birisi değilim. Olmadım da. O yüzden evde kaldın😂😂😂
sonumuz belli evet 😂 fiziksel değil zaten kriterler. bi tek boy ve kas var fiziksel 😂😂😂
Diğerleri neler? Zengin, arabaları olan diye mi gidiyor?
parayla işim olmaz. digerlerinin başında temizlik ve saygi geliyor. özellikle dişlerin de temizliğine dikkat ederim küfür etmemeli
Bu kadar mı? Bende bişi sanmıştım
bu kadar olur mu hic.. imlaya dikkat etmeli. pinti olmamali. benimle her türlü aktiviteye spora he demeli
sigara asla icmemeli kirmizi cizgim. alkol olabilir ama bagimlisi olmamalı. eve her gelisinde telefonunu kolonyayla silecek kadar temiz özel bölgelerinin kil tiy bakimini aksatmayacak kadar bakimli olmalı herhangi bi tarikata bagli olmamali suleymanci vs gibi. fanatik futbol taraftarı olmamali daha liste uzar 😂
Hepsini anlarım da eve geldiğinde telefonunu kolanya ile silecek dedin ya. Öyle birisi yok. Hem bu sevgi falan değil ki. Bu mantıklı bir ilişki isteme türü de değil. İnsanlar birisini kusurları ile severler genelde. Ben kusurları ile de sevmem. Varlığını severim. Yanımda olmasını severim. Bir ânımızı paylaşmasını severim.
filtreli olsan keşke biraz. bunları her kızla yaparsin benle bile. e o zaman ne anlami kaldı? sen romantizme onem veriyo olabilirsin ben de karşımdakinin temizliğine
Mesele de orada zaten. İnsanlar o kadar az değer görüyor ki değer görmenin ne demek olduğunu bilmiyor. Temizlik evet önemli fakat aşırı temizlik sıkıntılı. Kendimi düşünüyorum da birisi için bu kadar temiz olmam. Olurum dersem de ayıya dayı hesabı olur. Hem karşımdaki kişiyi hem kendimi kandırmış olurum. Erkeklerde dediğin gibi temizlik hastası çok zor. Kadın olsa neyse çok var fakat erkekte hiç öyle temizlik hastası arkadaşım olmadı
evet sevilmeye, değer görmeye o kadar hasretler ki kim olsa he diyecekler, diyeceksiniz. benim için o kadar şart değil. bence sevmek de sevilmek kadar önemli. şimdiye kadar sevildim ama hiç sevmedim. böyle olunca sanki ilişkiyi başkasının mutluluğu için surduruyo oluyosun
Her şey karşılıklı olmalı bu yüzden. Karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörü... Tek başına sevmenin veya sevilmenin bir anlamı yok ki tek taraflı ilişki yaşayıp insanın kendisini yıpratması kadar kötü bir durum da yok.
hayret imlaya bi anda dikkat eder oldun😂
Dikkat ederek yazdığımı söyleyemem. Normalde de nasıl yazıyorsam öyle yazdım😀😀😀
bu sefer tutmuş kurallar. sansa mi denk geldi bilemiyorum dün çok hatalı yazıyordun :)
Şansa geldi sanırım. Sürekli kitap gibi yazamam ki..😀😀
kitap gibi yaz büyük küçük harfe dikkat et demiyoz sadece gerekli yerlerde space tuşuna basmak zor olmamalı
Başkası ile karıştırdın sanırım önceki mesajları okursan ben hiçbir kelimeyi birleşik yazmam.
bende adımla seslen durulurum yazdin ilk görüşte. ben - de ayrı yazılır
Tek derdin bunlar mı yani
çok da olmazsa olmazim değil ama imla kurallarına dikkat edince ben bi yükseliyorum
Sakin ol. Okuyor musun yoksa çalışıyor musun?
yükseliyorum derken hoşuma gidiyor anlaminda. niye sinirleniyomuşum gibi sakin ol diyon:D cslisiyroum sen de calisiyosun heralde
Bende çok yükselme anlamında sakin ol dedim. Evet, çalışıyorum. Mesleğin nedir?
bendeyi yine bitişik yazdi ya. bak böyle olunca vurgu farkli oluyo ve cumle anlaşılmıyor. bende (benim evde) gibi bir anlam veriyor. turkce ogretmeniyim diyomuşum 🤪sen ne iş yapıyorsun?
Hahahaha 😂😂😂
Bendeyi es geç o zaman başka kurallara takıl. Türkçe öğretmeni misin?😀
hayır özellikle bendeye takilcam 🤨 hayir değilim. sen necisin?
Ben tarih öğretmeniyim. Sen necisin?
neyse hadi ben de tarih ve coğrafya ozurlusuyum ordan esitleriz durumu 🤣🤣saglikciyim
Sağlıkçı ama hangisi? Hemşire, paramedik, att, doktor... Bir sürü ayrı bölümü var. Fakat bana diyaliz hemşiresi gibi geldin.
hekim
nicun diyaliz :D
Aile sağlığı merkezi hekimi mi?😀
Bilmem içimden öyle geçti.
diş hekimi
Sağlıkçıdan diş hekimine nasıl bağladık onu anlayamadım. 😀😀 Ailemizin yeni diş hekimi sensin o zaman. Bütün sülaleden güzel para kaldıracağız. 😀😀
sağlıkçı değil miyim la ben
Angara bebesi misin la sen? Şive kaydı gene.😀
sinirlenince en fazla sivem kayiyo benim 🤪
Sen neye sinir oldun gene😀
niye beni sağlıkçı saymiyon leyn carparim hee. bide burcun ne senin?
Benim teyzem de diş hekimi idi o yüzden sağlıkçı gibi gelmiyor. Şiddete meyillisin hee. Burcumu napacaksın ki?
ne gibi geliyo?
astrolojiyi eğlenceli buluyorum bir şeyi de uzatmadan cevaplamiyon sınırlı olduğunu duymamışsn başkasından ama bi şeyi uzattigini inatçı olduğunu eminim ki duymussundur :D
İnatçı mı? Ha keçinin inadı ha senin inadın ikisi arasında hiçbir fark yok derler. İkizler burcuyum. Sen ne burcusun?
terazi.1 günlük yazışmayla nasil tanimisim ama. insanı çok yorarsin hee sen. neden sinirlendiklerini anladim 🤣 ikizlerin çapkın ve ani duygu değişimleri yasadiklari da söyleniyor
Bende diyorum neden bu kızla iyi anlaştım. Terazi burçları ile iyi anlaşırım. Çapkın değilim. Ani duygu değişimi yok. Hatta derler sen nasıl ikizler burcusun hiç dengesizliğin yok.
evet ben de duydum terazi ikizler uyumunu. ayrıca yalan hiç yalan soylemedigin hissine kapildim
hiç söylüyor musun beyaz pembe kirmizi?
Yalan söylemem. Geçmişte çok denedim hep ortaya çıktığı için baktım yalan söyleyecek kapasitem yok ben de vazgeçtim yalan söylemiyorum.
yalan soylenilse bu ayrilik sebebi midir yoksa affeder misin
Ayrılırım. Çünkü yalan söylüyorsa bana güvenmiyor demektir. Bana güvense bile yalanlarını anladıkça ben de daha fazla güvensizlik oluşacağı için uzatmadan bitiririm.
sen üzülme merak etme diye söylediği bi yalansa? misal dışarda geziyor. eve döndün mu diye sormussun aksam. o da dönmediği halde döndüm diyosa sen uyu rahat et diye?
Peki sana eşin dışarıda arkadaşlar ile oturuyorum geç gelcem dese sen rahat et merak etme diye. Arkadaşları da kız olsa yalan da söylemiyor. Detaya girmiyor sadece. Sence iyi mi kötü mü?
ben yalanin y sini kabullenmem. ister iyiliğime olsun fark etmez. soruya soruyla cevap vermelerin meshur mudur
Çok değil ama az da değil
komik değil
Gülmedim. Neden beni çözmeye çalışıyorsun ki? Anı yaşa. Bizi en çok yaralayanlar çözdüğümüz güvendiğimiz kişiler değil mi? Fazla beklentiye girmeyince insan fazla kırılmıyor.
yok be beklentiye girmem ben. gorebilecegin en umursamaaz raad kişiliğim fjfj
Nerede yaşıyorsun?
İstanbul
Kaçıp gelsene napıyorsun o kadar büyük şehirde. Sana özel muayenehane açarız.
nere gelem. bartina mi
İzmir'in ilçesi tireye
İzmir'e bayiliyom kafa yapısına ama o ilceyi bilmiyorum haraketli ilceleri seviyorum
Gel işte. Canımız sıkıldıkça merkeze gideriz. Gezer geliriz. Ucuz şehirde yaşayıp para biriktirip pahalı yerlere gideriz.
nikahina da alirsin sen beni. eyvah kapiliyorum komşular imdattt
Nikah nedir ya. Düğün varken nikah nedir yani? Davullu zurnalı düğün olması gerekiyor.
3 gun 3 gece dimi. cok fena halay başı olurum sen de biliyo musun halay horon roman bilmeyeni kocam olarak almamm
Ocağımıza incir ağacı dikecek manyak. 1 gece neyine yetmiyor. Maalesef oynamayı fazla bilmem
ogretiriz anam
Sevgili gizli üye öncelikle adınızı bahşeder misiniz?
isim bahsetmeyi sevmem yaşasın anonimlik. tanimaya calismamak beklentiye girmemekten bahseden de sizdiniz efenim
Yani isim ve özelden konuşmayı istemek büyük bir beklenti değil sanırım
yazım hatalarından dolayi sana yazasim hic yok 😂 itiyo
Keşke o hataları bende görebilsem. Az önce birisi raad kişiliğim falan diyordu😂
ogretmen olmuşun turkce derslerini niye atladin ki ayrica o kadar tarih kitabi okumuşundur gormusundur goz asinaligi olmaliydi en kotu
Gerçekten bunu mu tartışacağız? Pireyi deve mi yapacağız? Akademik makale yazmıyorum her şeye dikkat ederek yazayım
yahu biliyo olsan zaten dikkat etmene gerek kalmadan yapican bunu, otomatik olarak. ama yapmiyosun göz zevkimi bozuuyon. djdn
Zat-ı muhterem hanımefendi. Siz ki en kıymetli, en güzel, en harika-ü muhteşem fistanlara nail iken. Niçün varıp kendi kendinize ne üdüğü belli olmayan, basit olaylara takulu kalursunuz. Siz kü evveliyattan beri var olan güzellüğünüz ile kalbimize huzur ve mutluluk verensünüz. Hal bu şekilde iken bu güzel varluğunuz kalbimize esen ve mutluluk katmuştur.
thank you thank you 😂 ama Türkçemiz diyorum önemli diyorum çünkü turkuz diyorum
Cansın diyorum😀
cansın derken sansürlenmiş bir kelime değil dimi o 😂😂
Hayır değil cansın yazdım 😀
cidden canım ben, gerisi heyecan 🤪
Ahh hanımefendi bu kadar zarif olmayı nasıl beceriyorsunuz? Zat-ı alim size hayranlık besliyor😀
zat-i alinize mutesekkirim
Bu güzel hanımefendi ile bir kahve içmek için ne yapmam gerekiyor acaba?
İstanbul a gelmen gerekiyor olabilir mi ilk etapta 🤣
İstanbul a geleceksem akşam yemeği yiyelim 😀
iftar yemeği mi akşam yemeği mi oruç tutuyor musun
Hayır tutmuyorum
aksam yemeği o zaman. kırmızı fularimdan tani beni
Anlaştık😀
Sinirliyimdir
Eevet mlsf
Evet. Asabiyim
Asla değilimdir
harikasin
Ama bazı durumlarada güzel değil