Neden türk erkeği böcektir ve ciddiye alınmaz?

Merhabalar, sorumun başlığından anlaşıldığı üzere sorum insan ilişkileri&aşk üzerine. Anlıyorum berbat bir ülkede yaşıyoruz. Ekonomisi kötü , umutsuzluktan hayalinden vazgeçen insanlar vesaire. Ben de kesinlikle gurur duymuyorum bu şekilde. Keşke en azından Macar doğsaymışım belki IQ'um daha yüksek olurdu, beyaz tenli ve mutlu bir hristiyan ülkesinde yaşardım zengin olmasam bile; ancak kaos içinde yaşıyorum sizler gibi.

Yakın zamanda bir kızla tanışmak istedim, iyi kötü tanıştık ancak sonrası gelmedi. Yani numarasını aldım konuşuyorum ancak her zaman meşgul olduğunu söylüyordu. Demek ki beni istemiyor demek bu. Her önüme gelenle de şansımı denemek derslerime yansır diye sonrasını getirmedim.

Yani zengin değilim , chico kadar yakışıklı da değilim ama en azından nasıl kendimi nasıl kız ortamlarına sokarım? Ortama girdikten sonra insan yerine nasıl koyulurum ve böcek gibi görülmem? En azından ailem haricinde kadınlarla birkaç iletişimim olsun istiyorum. Çok utanç verici bir soru biliyorum, ama neyse ki hiç tanımadığım insanlar görüp okuyacak o yüzden sorabiliyorum. Çünkü daha önceden bu şekilde yine sormuştum ve bana "Incel, yağlı, kıllı, pis, ezik" denmişti.

"Genelleme yapma, sadece iyi insanlarla karşılaşmamışsın" , "boş ver okuluna odaklan sen başarılı olunca onlar seni istesin" harici münferit bir önerisi olan veya öneri değil de yorum yapmak isteyenler yorum yazabilir.
(2003'lüyüm ve bence kötü bir insan değilim.)

Güncellemeler
+1 yıl
Kimseye hakaret etmiyorum sakin
Neden türk erkeği böcektir ve ciddiye alınmaz?